TEmpomat.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
TEmpomat.
Jesli pisze w złym dziale to prosze o usuniecie. Założylem u siebie tempomat w TDI, aktywacja i wszystko hula. ale:
po przejechaniu kilkunastu km zapaliła mi się kontrolka od ESP. ktos tam mi mówił że to czujnik skrętu czy coś. Przyznam że kierownicę ustawiłem trochę nie na środku i musze ją przestawić. i teraz pytanie, co zrobić zeby kontrolka zgasła
po przejechaniu kilkunastu km zapaliła mi się kontrolka od ESP. ktos tam mi mówił że to czujnik skrętu czy coś. Przyznam że kierownicę ustawiłem trochę nie na środku i musze ją przestawić. i teraz pytanie, co zrobić zeby kontrolka zgasła
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
TEmpomat.
musisz zrobić kalibrację czujnika kąta skrętu , chyba że padł całkiem to w takim razie wymiana ale najpierw podepnij vaga i upewnij sie czy to to .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
TEmpomat.
dzisiaj ustawiłem kierownice prosto i po jakims czasie kontrolka sama zgasła po czym migała tak jakby koła traciły przyczepność jak depnąłem i puściłem gaz to wtedy
a teraz juz wszystko jest ok
a teraz juz wszystko jest ok
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
TEmpomat.
no i brawo . pozdrawiam , najważniejsze że się udało .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO