Nie działające lusterka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działające lusterka
Nie działają mi Elektryczne lusterka. podgrzewanie lusterek też mi nie działa(podobno powinno być). Moje Auto VW GOLF III 1.9GTD. z 1993 roku. Co może być przyczyną? Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o pomoc.
VW. The best of GOLF 1.9 GTD
Nie działające lusterka
słychać silniczki? jeżeli nie to będzie najprawdopodobniej gdzieś przerwa albo silniczki spalone. ja mam taki problem z prawym, że silniczki słychać ale lustro się nie rusza. rozebrałem lustro i się okazało, że nie nie ma prowadnic i pierścienia do którego jest przyczepiane szkło lustra
Re: Nie działające lusterka
Właśnie że nie słychać. Ale kolega miał ten sam problem i mówił że wystarczy wpiąć kabel od masy przy słupku kierowcy i będą działać. Jak sprawdzę to dam znać. Bo ogólnie nie działa mi też centralny mimo że mam nową pompkę, powiedział że powinno wszystko potem działać.
Nie działające lusterka
ten Twój kolega to jakiś jasnowidz chyba . przyczyną może być wiele rzeczy, oby był ten kabel
Nie działające lusterka
Jak widać chyba jasnowidz. Bo zrobiłem tak jak mówił, i lusterka już działają. Z Centralnym gorzej, bo pompka świruje, a nie mam czasu żeby dłużej przy tym posiedzieć i sprawdzić c o co tam chodzi .
Nie działające lusterka
no i super ja mam u siebie większy problem bo cały wkład muszę nowy wrzucić, wątpię żebym gdzieś dostał brakujące częścidawidows pisze:Jak widać chyba jasnowidz
a co z centralką?
Nie działające lusterka
Mam dwie. ale obojętnie którą włożę, to nic nie działa tak jak trzeba. pozdro.