Kontrolka Air bag
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka Air bag
ja jestem z okolic Ciechanowa, trochę daleko ta Bielsko Biała.. heh. Jeżeli chodzi o mnie
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Kontrolka Air bag
No, fakt. Pozostaje zawarcie bliższej znajomości przez Grupę Regionalną Forum.
A wszystko to po to, by po podpięciu ukazały się numery błędu (ów) oznaczające, co tak naprawdę jest zrobione. W najbardziej optymistycznej wersji to poprzednik nieprawidłowo zdjął kierownicę, wyskoczył błąd i nie potrafiąc sobie z tym dać radę - ukrył kontrolkę, dając fałszywą zaślepkę (są bowiem takie bez żadnej kontrolki, do wersji C).
Pesymistyczna wersja to auto było trafione, poduchy wystrzelone i są imitacje.
A prawda może też być gdzieś pośrodku.
A wszystko to po to, by po podpięciu ukazały się numery błędu (ów) oznaczające, co tak naprawdę jest zrobione. W najbardziej optymistycznej wersji to poprzednik nieprawidłowo zdjął kierownicę, wyskoczył błąd i nie potrafiąc sobie z tym dać radę - ukrył kontrolkę, dając fałszywą zaślepkę (są bowiem takie bez żadnej kontrolki, do wersji C).
Pesymistyczna wersja to auto było trafione, poduchy wystrzelone i są imitacje.
A prawda może też być gdzieś pośrodku.
Re: Kontrolka Air bag
u mnie rowniez ten blad sie pojawia i mechanik u ktorego bylam odlaczyl to nie wiem jak i wzial za to 50 zl !
wiec no zdziwialam sie i jedyne co mi powiedzial to zebym fotela nie ustawiala na wlaczonym silniku,
pod jakie urZadzenie i gdzie moge podlaczyc samochod by zobaczyc jakie ma bledy usterki ?
wiec no zdziwialam sie i jedyne co mi powiedzial to zebym fotela nie ustawiala na wlaczonym silniku,
pod jakie urZadzenie i gdzie moge podlaczyc samochod by zobaczyc jakie ma bledy usterki ?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kontrolka Air bag
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 62&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;Pinka pisze:pod jakie urZadzenie i gdzie moge podlaczyc samochod by zobaczyc jakie ma bledy usterki ?
Kontrolka Air bag
ja jak kupiłem autko to i nie działal abs i poducha wiec jakis magik wycia dwie zarówki azeby nie swieciły ciagle . wlutowalem tam takie 12v jak sa chocby w liczniku i wszystko jest ok.
VW NA ZAWSZE
Kontrolka Air bag
Dzisiaj dałem od nawiewów i działa;) z tym że świeci cały czas... muszę vagem wykasować error i puki co odłączyłem bo wolę nie jeździć na stałe z tą żaróweczką która nie jest ori(jeszcze może się przegrzeje )
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
Kontrolka Air bag
a umnie jak podlaczylem slaby aku i przzekrecilem kluczykiem cos w liczniku zaskrzeczało i jak juz wlozylem nowy aku to kontrolka poduszek mi sie wlączyla i swieci cały czas, jak ja wyłaczyć ??
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja