Otwieranie drzwi z pilota
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam posiadam w swoim golfie centralny zamek ale niemam otwierania z pilota czy jest mozliwość zamontowania jesli tak to jaki tego jest koszt z gory thx.
Re: Otwieranie drzwi z pilota
sterownik centralnego z pilotem to koszt na allegro 60-100 zł
dochodzi jeszcze koszt instalacji jak nie dasz rady sam podłączyć wg. schematu który dostaniesz od sprzedawcy.
dochodzi jeszcze koszt instalacji jak nie dasz rady sam podłączyć wg. schematu który dostaniesz od sprzedawcy.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to jest cena za chińszczyznę!!! Kupuj moduł komfortu i centralny w ori najlepiej wszystko w komplecie może być używka z alledrogo,a moduł komfortu i tak przyda ci się do dalszych modyfikacjibeetle pisze:sterownik centralnego z pilotem to koszt na allegro 60-100 zł
a jednak ludzie kupują na allegro np. STIG'a z 2-letnią gwarancja i funkcjami przy których fabryczny komfort wymięka
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
a STIG wymięka w jednym - nie da się zostawić uchylonych szyb lub uchylić je podczas otwarcia - więc nie chwal bo jedno ma to a drugie co innego.beetle pisze:STIG'a z 2-letnią gwarancja i funkcjami przy których fabryczny komfort wymięka
To da się zamknąć drzwi z pilota tak aby nie zamknęły się szyby lub uchylić je podczas otwierania? Mam moduł komfortu oryginalnie od nowości.
www.proturbo.com.pl
da siędaniel1d pisze:To da się zamknąć drzwi z pilota tak aby nie zamknęły się szyby lub uchylić je podczas otwierania?
A jak się to robi?greg pisze:da siędaniel1d pisze:To da się zamknąć drzwi z pilota tak aby nie zamknęły się szyby lub uchylić je podczas otwierania?
www.proturbo.com.pl
Pytam poważnie,zawsze zamykam drzwi pilotem i szyby się zasuwają i nigdy się tym nie interesowałem czy można robić to inaczej.greg pisze:żartujesz czy na poważnie?daniel1d pisze:A jak się to robi?
www.proturbo.com.pl
czyli masz dołożony właśnie alarm np taki, którego beetle, tak chwali ze wymięka oryginał komfortdaniel1d pisze:zawsze zamykam drzwi pilotem i szyby się zasuwają
[youtube][/youtube]
Mam dwa piloty ten oryginalny i od alarmu,sprawdzałem teraz oryginalnym i jak zamykam drzwi to szyby się nie zamykają w ogóle..A te lusterka to w każdym golfie się tak składają?
www.proturbo.com.pl
bo nie masz aktywowane (sprawdź że jak zamykasz kluczykiem to możesz domykać szyby)daniel1d pisze:Mam dwa piloty ten oryginalny i od alarmu,sprawdzałem teraz oryginalnym i jak zamykam drzwi to szyby się nie zamykają w ogóle.
nie - nie w każdymdaniel1d pisze:A te lusterka to w każdym golfie się tak składają?
Super sprawa. Podziel się swoją wiedzą, co jest potrzebne do montażu takich lusterekgreg pisze:nie - nie w każdymdaniel1d pisze:A te lusterka to w każdym golfie się tak składają?