W moim toledo 2 od pewnego czasu mam taki problem, pojawia się to tez na postoju i kluczyki trzeba nosić ze sobą bo strach Angry, myślałem że to zamek, rozebrałem przelutowałem, nic się nie działo złożyłem i zaczęło to samo, zauważyłem że zaczęło się to dziać gdy włączyłem ogrzewanie tylnej szyby z lusterkami a później głośniej radio. Czy może to być sprawka padniętego akumulatora? Właśnie go ładuje. Nie wiem co to może być, moduł komfortu? Może to być mikrostyk?
Z góry dzięki za pomoc
Centralny sam sie zamyka w czasie jazdy i nie tylko
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Zamykanie się po otwarciu z pilota może powodować niedziałający mikrostyk w zamku drzwi kierowcy, wtedy nie działa również oświetlenie wnętrza i lampka w drzwiach. Chociaż problem z akumulatorem może być prawdopodobny.Sprawdzałeś go jakoś?
Nie mam pilota otwieram z kluczyka, akumulator jest w miarę ok podładowałem go. mam jakieś zwarcie na płytce wewnątrz zamka pasażera.
Sprawdź kabe między drzwiami a kabiną, lubą się łamać w tych gumowych przejściach