Jackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).
Jasne, kupiłem TUTAJ 1metr neonu (80cm niebieskiego i 20cm czerwonego) + PRZETWORNIK razem z wysyłką wyszło mnie to dokładnie 39,50zł.możesz przybliżyć jaki to zestaw z allegro oraz jak dokładniej wykonałeś całą robótkę? Bardzo mi się podoba!
nie swieci za ostrto ?Jackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).
no super to wygląda - widać że cały czas to ewoluujeJackq pisze:Na poczatku też robiłem na diodach, ale efekt nie spełnił moich wymagań, dlatego zainwestowałem 40zł w sprzęt z allegro i kupiłem neony z przetwornikiem. Efekt wygląda następująco (robione telefonem o 7 rano, sorki za złą jakośc fotek).
Troszkę mnie denerwował nierównomiernie owinięty neon, który nie podświetlał dokładnie symboli oraz zamiast diód 5mm użyłem 3mm - fajniej zmieściły się pod pokrętłamiKuntekinte pisze:a nowa wersja to jaka?Kiler pisze:Moje, ale stara wersja, nowej jeszcze na fotkach nie ma
jak narazie LB leżenie bykiem, zbieram ,zamówiłem to co potrzeba,ale połki co mam wazniejsze sprawy do zrobienia w aucie jak sie z nimi uporam wtedy wezem sie za upiększanieKiler pisze:Troszkę mnie denerwował nierównomiernie owinięty neon, który nie podświetlał dokładnie symboli oraz zamiast diód 5mm użyłem 3mm - fajniej zmieściły się pod pokrętłami ... Ty coś działasz kunte czy dalej leń wygrywa ...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości