mozna gdy auto jest mokre jeszcze psikac QD? bo ja w sumie to zawsze wycieralem do sucha i pozniej psikałem QD jakis i znowu wycieranieduzy_przemo pisze:Ja swoje auta po każdym myciu osuszam nanosząc przy okazji detailer

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
mozna gdy auto jest mokre jeszcze psikac QD? bo ja w sumie to zawsze wycieralem do sucha i pozniej psikałem QD jakis i znowu wycieranieduzy_przemo pisze:Ja swoje auta po każdym myciu osuszam nanosząc przy okazji detailer
o tym właśnie napisałemm1chal pisze:mozna gdy auto jest mokre jeszcze psikac QD? bo ja w sumie to zawsze wycieralem do sucha i pozniej psikałem QD jakis i znowu wycieranieduzy_przemo pisze:Ja swoje auta po każdym myciu osuszam nanosząc przy okazji detailer
Zacznij od początku czytać ten temat, jeśli coś będzie niejasne wtedy dopiero napisz.drrudykn46 pisze:Mam małe pytanie
chciałbym odnowić troszku lakier na Golfinie i nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić![]()
Są jakieś w miarę tanie i dobre środki(fundusz raczej skromny) do usunięcia rys i przy okazji żeby wrócił dawny blask lakieru( w moim przypadku ciemna śliwka)
I zapytam czy te gąbki z supermaketów nadają się do czegoś?
spróbował bym polerki mechanicznej tylko jakie trzeba do tego mieć rzeczy?
Co proponujesz?
Tak.Rozumiem że polerkę będziesz wykonywał mechanicznie.
rysy ma na dachu od myjki mechanicznej na którą jeździł poprzedni właściciel.Chropowaty jest poniżej listwZakładam że lakier nie mam rys, jest tylko spłowiały czy tam "chropowaty"
Produkty firmy którą podałeś (URBAN) dostane gdzieś w Szczecinie czy zostaje mi tylko net?Czyli potrzebujemy, gąbkę miękką oraz bardzo miękką.
Czy firma Meguaiar's może być czy coś innego byś polecił?Dla utrzymania efektu zastanowił bym się na kupnem detailera.
Ja swoje auta po każdym myciu osuszam nanosząc przy okazji detailer
Dla mnie Megs to marketing i ładne opakowania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości