więc może coś nie wyszło z tą aktywacjąDevil84 pisze:damcio151, tak to było pierwszą rzeczą którą zrobiłem...

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
nie zgodze sie, wychylenie suwaka w lewo to RESUME, czyli po nacisnieciu hamulca lub sprzegla wciskamy resume i tempomat dobija do poprzednio ustawionej predkosciGoofi pisze:przesuwanie bardziej w lewo to zwalnianie
http://www.diagtronik.pl/forum/viewtopi ... c&start=20Ceglarz pisze:Muszę poszukać screen z tego ECU.
napisz do vossDevil84 pisze:Proszę o pomoc jakiegoś dobrego magika elektrycznego...
Zapomniales dodac ze ECU wywalilo blad 637 czyli uszkodzony czujnik predkosci przy lewym kole. Po wykasowaniu nie wrocil, ale wnioskuje ze po dluzszej jezdzie znow sie pojawi.Devil84 pisze:Podłączył mojego TDIka do komputera i wszystko wyszło...
oto wyniki z VAGa:
Tak masz rację...Gitner pisze:Zapomniales dodac ze ECU wywalilo blad 637 czyli uszkodzony czujnik predkosci przy lewym kole. Po wykasowaniu nie wrocil, ale wnioskuje ze po dluzszej jezdzie znow sie pojawi.Devil84 pisze:Podłączył mojego TDIka do komputera i wszystko wyszło...
oto wyniki z VAGa:
no ja niewiem gdzie szukac takiego czujnika nie mam pojeciaDevil84 pisze:sprzedawca w sklepie pokazał mi trzy różne rodzaje o tej nazwie.
musiał bym więc wykręcić ten stary ale nie wiem w którym miejscu on jest...
Bledy byly szczytane vagcomem 3112, na ktorym u siebie robilem tempo. Blad napewno dotyczyl "predkosci" moze jakas pomylka z numeracja, nie wiem.. Z tego co mi wiadomo "jakies bledy" byly kasowane wczesniej, po dluzszej trasie znow sie pojawily ktore wykasowalem. Trzeba sprawdzic teraz czy komp cos wywali, bedzie wiadomo jaki to byl blad.voss pisze:no temat robi sie coraz bardziej interesujacy, teraz juz piszemy na dwoch forach
to juz musi devil zczytac..voss pisze:z jakiego sterownika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości