To może i ja pokaże co udało mi się zdziałać z moim felgami po kilku długich dniach spędzonych z kumplem w garażu:
a tu te same felgi z polerowanym środkiem:
Użyte komponenty to oczywiście Scansol( ach ten jego boski zapach ), papierki od 200 do 2500, autosol
Ja teraz moje fele odłozyłem do garazu bo w końcu zima i myśle zeby je jeszcze ciut poprawić tylko hmm od czego zacząć poprawke ??? 2000 , 2500 i jeszcze pastą czy wystarczy tylko 2500 i pastą ??
Pasta felgi byly jechane kilka razy i to recznie barankiem bo wiertarki zabraklo niestety,pewnie efekt po wiartarce i filcu bedzie jeszcze fajniejszy, co do odnawiania polerki zacznij od 2000 napewno nie zaszkodzi ,a efekt bedzie super na twoich Estorilkach zreszt tak jak bylo wczesniej po polerce.Pzdr
rejden123, dzieki za dobrą rade )) jak bede mieć chwile pewno w święta :/ bo teraz nauka to sie wezme ze odnowienie moich i przygotowanie do nowego sezonu i tak samo jak Ty przejade je kilka razy pasą
Tez bede musial odnowic swoje F&I ale jesli masz rysy to 1500 musi isc w ruch.
Co do tych RMkow to jak na jedno calowy rant jest roznica jak Ch"""a ja pewnie jak dorwe RMy to 2calowy rancik minimum.
Jak na ranty za 45 zl sztuka jestem max zadowolony z efektu koncowego, nie ma porownania z tym co bylo, wiadomo ,ze jak tylko trafi sie cos szerszego za podobne koszta to nastapi zmiana.
[ Dodano: 22 Lis 2007 17:15 ]
Kych pisze:ja pewnie jak dorwe RMy to 2calowy rancik minimum.
Ceny na Ebay-u za rant chociazby dwu calowy zaczynaja sie mniej wiecej od 80 euro, RM-y oryginalnie maja 6,5 cala ze standardowym rantem teraz jest o pol wiecej,tak jak napisalem wczesniej nie ma jakiegos wielkiego show ,ale w porownianu z tym co bylo i pieniazkami ,ktore mnie to kosztowalo naprawde nie jest zle i jestem zadowolony z dokonanego zakupu.Pzdr
Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 13:49 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawie te Rz-ty wyszly, do jakiego koloru autka bedziesz je zakladal?Kiedys tez takie mialem w polerce prezentowalo sie to tak:
jakis czas jezdzily na moim golfie i tak to wygladalo: