Inni muszą montowac a jeszcze inni nie ... ,to po co kupywałes taki samcohód w którym brakuje ci mało potrzebnych rzeczy,a raczej bajerów.
Nie mam nic do golfów,bo uwielbiam te autka

Ale każdy ma coś w sobie i tyle,:)
Pozdro
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
bo mnie nie było stać na kupienie z bajerami a teraz dorzucam sobie powoli to na co mm ochotęWuefista pisze:to po co kupywałes taki samcohód w którym brakuje ci mało potrzebnych rzeczy,a raczej bajerów
Ja mam inną kolejnośc:Wuefista pisze:A ja tam mam dobra pamięc i nie potrzebuję jakis schematów uruchamiania swiateł:P
Moim zdaniem jest to potrzebne,ale osobą starszym a nie w naszym wieku,bo co każdy robi po tym jak wsiądzie w autko:
1)pasy (kwestia wychowania)
2)Odpala silnik
3) światła
Oczywiscie nie muszą się ze mna wszyscy zgadzac,pisze swoje zdanie i już,ale moim zdaniem nie potrzebne są jakies dodatkowe zabawy w elektronice,wsiadasz i robisz co trzeba i klasa![]()
A jak się jest zapominalskim i leniwym to najlepiej przykleic sobie taką naklejkę na licznikuWŁACZ ŚWIATŁA
buhahaha
Pozdro VSV
No to ładnie obciążasz akumulator podczas startuprezesGTI pisze:Ja mam inną kolejnośc:Wuefista pisze:A ja tam mam dobra pamięc i nie potrzebuję jakis schematów uruchamiania swiateł:P
Moim zdaniem jest to potrzebne,ale osobą starszym a nie w naszym wieku,bo co każdy robi po tym jak wsiądzie w autko:
1)pasy (kwestia wychowania)
2)Odpala silnik
3) światła
Oczywiscie nie muszą się ze mna wszyscy zgadzac,pisze swoje zdanie i już,ale moim zdaniem nie potrzebne są jakies dodatkowe zabawy w elektronice,wsiadasz i robisz co trzeba i klasa![]()
A jak się jest zapominalskim i leniwym to najlepiej przykleic sobie taką naklejkę na licznikuWŁACZ ŚWIATŁA
buhahaha
Pozdro VSV
1) załączam radio
2) potem CB
3) odpalam silnik
4) światełka
5) pasy jak mi sie wspomni ;p
No ale kazdy cos lubi ;]
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości