To lepiej zostawic instalacje lusterek fabryczna i z tej wiazki po postu nie podlaczac, czy przepiac ta wiazke? W tej wiazce mam juz i szyby i lusterka i centralny, kompletna wiazka z tego co wiem. Wiem ze ten czerwony z bezpiecznikiem i te co do skrzynki sa potrzebne i jak wpiac tez, bo kazdy to tutaj ma. Ale tu jeszcze dochodzi ten jakby komputerek i dodatkowa wiazka z bezpiecznikiem i koskami, brazowy gruby kabel tez z kostkami i nie bardzo wiem do czego one i czy je wpinac gdzies czy luzem zostawic.. Czyli najlepiej po prostu rozebrac deske, stara wiazke wyczepiac i w jej miejsce na biezaco wczepiac nowa

Ta wiazka powinna byc p&p, tyle ze jak zobaczylem te wszystkie dodatkowe kosci to az zwatpilem w to czy podolam tej przekladce
Jak bys jeszcze mogl podpowiedzec ktora to jest strona kierowcy, bo z jednej jest to gniazdo do drzwi+dwie kostki, z drugiej zas gniazdo i az 5 kostek?
A jakbym chcial zamontowac przyciski w konsole srodkowa do sterowania tylnymi szybami, to w tej wiazce powinna byc jakas wtyczka do tego, czy trzeba to osobno puszczac??