Aluminium są 1000-ce gatunków,,, ja bym proponował zwykły płyn do naczyń np ludwik.dogu18 pisze:nitro lub benzyna ekstrakcyjna u mnie po automaxie działało:)

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Aluminium są 1000-ce gatunków,,, ja bym proponował zwykły płyn do naczyń np ludwik.dogu18 pisze:nitro lub benzyna ekstrakcyjna u mnie po automaxie działało:)
taisho pisze:Aluminium są 1000-ce gatunków,,, ja bym proponował zwykły płyn do naczyń np ludwik.dogu18 pisze:nitro lub benzyna ekstrakcyjna u mnie po automaxie działało:)polerowałem kiedyś felgi do motocykla i resztki pasty wyczyściłem benzyną extrakcyjną,,, alum wpiło i od razu zmatowiało
trzeba było polerować jeszcze raz
od tamtej pory jak poleruje komuś fele i pytają czym później czyścić to odradzam benzynę ext.
Po pierwsze to papierami się dociera, a nie poleruje... ale to pewnie źle dobrane słowabula222 pisze:Bo wychodzi mi takie lustro ale za mgla:/ polerowale od 350 do 2000. Potem filcem i pasta rekord a nastepnie szmatka i autosolem
Za niska temperatura, czyli co za tym idzie za małe obroty...kaarolek1 pisze:bo jak poleruje filcem to cieżko się poleruje i zostają plamy czarne i muszę zetrzeć zawsze szmatką?Filc momentalnie jest czarny i zostawia ślady.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości