Przyznam, że pierwszy raz widzę takie coś. Niezły patent.tomekdriver pisze:To "cos" koło srób to jest wentylek:)

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
fuldiDlatego najpierw pojechalem wszystko automax-em, a dopiero po tym kostka do srebra(ale ta kosteczka jest nie tylko do srebra ale rozwniez.zastosowanie:iryd , alu. , stopy aluminium , bursztyn , kość , tworz. sztuczne , acryl , plexi.)fuldi pisze:Shane84, super Ci to wyszłociekawe jak ta pasta do polerowania srebra zachowa sie po tygodniu, miesiącu użytkowania?
dawid018 pisze:mozesz pokazać jakieś opakowanie tej pasty??ile kosztowała??ja ciągle walcze ze swoimi rantami i mam problem bo za cholere nie chce mi wyjść takie lustro jak tobie.niestety poleryje ręcznie bo nie ma miejsca żeby wiertarką dojść.
dużooooo.a tak na serio to zależy czy chcesz wypolerować całe czy ranty.mi na ranty zeszło po nie całym arkuszu z każdego rodzaju na 1 rant.fuldi pisze:Powiedzcie mi ile arkuszy poszczegolnych papierow musze kupic zeby wypolerowac 4 felgi ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości