Wg.Etki 1J6959591 lub 1J6959591C.G0 Karcio pisze:jeśli chcę żeby działał mi z powyższym komfortem to na jaki numer wymienić silniczek od szybra?
Nie.G0 Karcio pisze:Rozumiem, że zamków nie wymieniamy
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Wg.Etki 1J6959591 lub 1J6959591C.G0 Karcio pisze:jeśli chcę żeby działał mi z powyższym komfortem to na jaki numer wymienić silniczek od szybra?
Nie.G0 Karcio pisze:Rozumiem, że zamków nie wymieniamy
Prędzej z Passata B5FL,ale też bardzo ciężko znaleźć.Nie występowało to w serii,to i deficyt na rynku części wtórnych.G0 Karcio pisze:Naprawdę taki deficyt jest z tym towarem czy ja szukać nie potrafię?
Są jeszcze 1J4 do samochodów bez Can.Freddy pisze:Na tył są tylko 1C0 także innych nie znajdziesz
Jak ktoś wie co sprzedaje,to tak może być.G0 Karcio pisze: Rozumiem, że skoro ciężko je dostać to cena też będzie z kosmosu?
Sorry ale nie ogarniam moje kompetencje umysłowe chyba są zbyt niskie, więc proszę o podpowiedź. Problem mam taki, że nie dochodzi sygnał od mikrostyku klamki klapy bagażnika mk4 variant w celu otwarcie klapy. Mam pomodzone otwieranie z pilota i to działa, po naciśnięciu klapa sie otwiera. Wyciągałem klamkę, sprawdzałem mikrostyk i działa, nawet na złożonym wszystkim jak się wciśnie klamkę to słychać że cyka.Qto pisze:Opis wtyczki z komfortu 1C. Pisane na szybkości więc w razie czego zgłaszać zauważone błędy.
1. Brązowo/żółty – 1,00mm. Sygnał otwarcia drzwi kierowcy. Niebieska wtyczka licznika pin nr 21.
2. Zielono/brązowy - 0,50mm. Wtyczka na słupku A pin nr 9
oraz brązowa wtyczka na lewym słupku C pin nr 3. Dalej do klamki pin nr 2. - BORA/VARIANT
3. Zielony – 0,50mm. Centralny zamek bagażnika. Brązowa wtyczka na lewym słupku C pin nr 2. Dalej do siłownika pin nr 2. – GOLF/BORA.
4 – Pusty
5 – Pusty
6. Pomarańczowo/brązowy – 0,50mm. CAN–L. Zielona wtyczka licznika pin nr 9. oraz wtyczki w słupkach A i B pin nr 7.
7. Brązowo/niebieski – 0,50mm. Sygnał otwarcia bagażnika. Czarna wtyczka na lewym słupku C pin nr 3. Dalej do krańcówki zamka bagażnika pin nr 3. - VARIANT
8. Czerwono/brązowy – 0,50mm. Szyberdach.
9. Pomarańczowo/zielony – 0,50mm. CAN–H. Zielona wtyczka licznika pin nr 8. oraz wtyczki w słupkach A i B pin nr 6.
10. Brązowo/czarny – 0,50mm. Sygnał otwarcia bagażnika. Niebieska wtyczka licznika pin nr 16 oraz czarna wtyczka na lewym słupku C pin nr 3 (VARIANT - pin nr 4). Dalej do krańcówki zamka bagażnika pin nr 1.
11. Szaro/biały – 0,50mm. Linia K. Niebieska wtyczka licznika pin nr 25 lub złącze diagnostyczne pin nr 6.
12. Żółto/czarny – 0,50mm. Szyberdach.
13. Brązowo/zielony - 0,50mm. Sygnał otwarcia bagażnika z kluczyka. Brązowa wtyczka na lewym słupku C pin nr 5. Dalej do krańcówki przy wkładce zamka pin nr 1.
14. Szaro/niebieski - 0,50mm. Podświetlenie. Np włącznik świateł pin nr 17.
15 – Pusty
16. Czarno/brązowy – 1,00mm. Sygnał dla podgrzewania lusterek. Włącznik ogrzewania tylnej szyby pin nr 3.
17 – Pusty
18. Niebieski – 0,50mm. Centralny zamek bagażnika. Brązowa wtyczka na lewym słupku C pin nr 4. Dalej do siłownika pin nr 1. – GOLF.
Czerwono/niebieski – 0,50. Centralny zamek bagażnika. Brązowa wtyczka na lewym słupku C pin nr 1. Dalej do siłownika pin nr 1. – BORA/VARIANT.
19 – Pusty
20. Czerwono/niebieski – 0,50mm. +12V dla oświetlenia wnętrza. Wtyczka w lewym słupku A (przy lewym dolnym rogu szyby czołowej) pin nr 6.
21. Niebiesko/szary – 1,00mm. Masa dla oświetlenia wnętrza. Wtyczka w lewym słupku A (przy lewym dolnym rogu szyby czołowej) pin nr 1.
22. Czerwono/czarny – 1,00mm. Zasilanie modułu komfort. Bezpiecznik nr 14.
23. Brązowy – 1,00mm. Masa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości