no właśnie, daj znać jak doszedłeś do takiego efektu, bo daje rade felapawel5101 pisze:mi to wyszło tak:) mysle ze jak na pierwszy raz nie jest tak zle

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
no właśnie, daj znać jak doszedłeś do takiego efektu, bo daje rade felapawel5101 pisze:mi to wyszło tak:) mysle ze jak na pierwszy raz nie jest tak zle
recznie papierami a na koniec filcem na wiertarkebarteKKK03 pisze:Daje radę..ATS'y to łatwy temat.. jakim sposobem polerowałeś?
![]()
Filc na wiertarce robi robote. Dzisiaj się o tym przekonałem. Tarcza polerska filcowa + pasta polerska PP-50 (biała) robi efekt lustrzany.pawel5101 pisze:recznie papierami a na koniec filcem na wiertarkebarteKKK03 pisze:Daje radę..ATS'y to łatwy temat.. jakim sposobem polerowałeś?
![]()
mim zdaniem najlepsza! probowalem autosolem ale tym to sobie mozna....nie ma porównania do pp50D1_PITER pisze: pasta polerska PP-50 (biała)
http://allegro.pl/pasta-polerska-pp-50- ... 00445.html" onclick="window.open(this.href);return false;arwam pisze:ma ktoś linka do pasty pp-50 bo nic nie mogę jakoś znajść a w dodatku wali mi się net na całego i sporej cześci grafik nie widzę
Samą PP-50 dobrego lustra raczej nie zrobisz...M_ziPL pisze:AUTOSOL lub pp-50
a moze troszkę szeżej objaśniszbarteKKK03 pisze:Samą PP-50 dobrego lustra raczej nie zrobisz...
kupiłem na alledrogo pastę pp 50 1kg, piszesz kolego że nie uzyskam nią efektu lustra?? proponujesz autosol? i ile ewentualnie tubek tej pasty potrzebne jest na 4 felgi?? kurcze nie wiem czy ta felga się wypoleruje się na super lustro a nie chciałbym pchać się w wielkie koszta bo i tak już troszkę kapusty mi poszło... podpowiedzcie czy każdą fele da się wypolerować aby był super efekt??barteKKK03 pisze:Samą PP-50 dobrego lustra raczej nie zrobisz...M_ziPL pisze:AUTOSOL lub pp-50
1kg? a po co Ci tyle? mi wystarczylo 200g <jeden wałek> i tak jeszcze zostalo. autosol nie jest zly ale nie dorównuje pp50. wszystko zalezy od stopu alu. mi sie udalo uzyskac efekt lustra. nie sprobujesz to sie nie dowieszkrzybet pisze:kupiłem na alledrogo pastę pp 50 1kg, piszesz kolego że nie uzyskam nią efektu lustra?? proponujesz autosol? i ile ewentualnie tubek tej pasty potrzebne jest na 4 felgi?? kurcze nie wiem czy ta felga się wypoleruje się na super lustro a nie chciałbym pchać się w wielkie koszta bo i tak już troszkę kapusty mi poszło... podpowiedzcie czy każdą fele da się wypolerować aby był super efekt??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości