Moje oświetlenie nawiewów mk3
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Ja tam mam od Ciebie i jestem zadowolony, nie uważam, że za drogo. BTW - z inwertera wychodzą dwa kable pod neony więc mogę jeszcze podłączyć kawałek niebieskiego neonu żeby taki efekt jak Ty masz otrzymać ...rydzu pisze:Dlatego własnie ja sprzedawałem neony z przetwornica posiadające niemiecki TUV a nie jakieś samoróbki garażowe.
Moje zestawy są na 12V i nie trzeba nic kombinować.Neon który mam u siebie założyłem już bardzo dawno temu i wszystko działa.
To informacja dla tych którzy tweirdzili że 50 pln za mój zestaw to za drogo. Policzcie proszę ile mam wyjdzie przy zakupie na metry 150cm neonu i przetwornicy?
Pozdr .
:bylo: :bajer:
A więc już niebawem ja zapukam do Twych drzwi, bo u mnie oświetlenie jest nadwyzar słabiutkie... Numer mam więc będę dzwonił jakby cośrydzu pisze:Cieszę się Kiler że jesteś zadowolony, mam chyba 100% zadowolonych klientów.
Co do metody nad którą teraz pracuję to będzie to raczej na zasadzie porady dla "oszczędnych" ponieważ ja swojego neonu nie zamierzam ściągać
No chyba że faktycznie lepiej będzie wyglądało.
POWERED BY IBIZA GT TDI
133KM@314Nm
133KM@314Nm
W samochodzie i tak zamontowałem to troszeczkę innaczej, środek poszedł na diodach, boki natomiast na neonie. Nie chciało mi się wypruwać neonu i usuwać przetwornicy.
W wersji końcowej moja deska w MKIII nabrała całkiem innego wyglądu jestem z tego strasznie dumny.
Teraz został tylko termometr, delikatne poprawki kosmetyczne i mam nadzieję, że nie szybko wpadnę na nowy pomysł zmian.
W wersji końcowej moja deska w MKIII nabrała całkiem innego wyglądu jestem z tego strasznie dumny.
Teraz został tylko termometr, delikatne poprawki kosmetyczne i mam nadzieję, że nie szybko wpadnę na nowy pomysł zmian.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pajak22
- Nowicjusz
- Kontakt:
rydzu, potrzebuje taki przetwornik dokladnie inwerter gdyz kupilem i nie zdazylem zamontowac i juz mi sie spalil :-/ poniewaz we wtyczce pod zapalniczke jeden kabelek sie urwal i efekt wiadomy po polaczeniu dwoch kabelkow smrod i dym moglbys mi rydzu podac jakis link do kupna tego inwertera z gory dzieki i pozdrawiam mam nadzieje ze wkoncu uda mi sie to zrobic
- Dawca_Nerek
- Forum Master