[MK4] Czarna podsufitka
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
No niby nie to samo bo jak mocniej drapniesz czy przetrzesz lubi się rozjaśnić, sporo też czasu trzeba poświęcić, ale zaoszczędzasz naprawdę mnóstwo pieniędzy. Ja u siebie barwiłem materiały i malowałem plastiki sam, ani jednej rzeczy nie kupiłem w ASO jeżeli chodzi o sufit, a czarny sufit był moim marzeniem od zawsze, uwinąłem się w tydzień.
Ostatnio zmieniony ndz sie 01, 2010 09:19 przez Diagi, łącznie zmieniany 5 razy.
Napisz kolego w jaki sposób zabarwiłeś ten sufit? Specjalna farba?D1ADI pisze:Ja u siebie barwiłem materiały i malowałem plastiki sam
No i najważniejsze..czym prysnąłeś wszystkie elementy plastikowe itd. Chodzi mi o nazwę konkretnej farby..
Ostatnio zmieniony pt mar 26, 2010 09:46 przez katerpi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MK4] Czarna podsufitka
A ja mam pytanie co zrobiliście z uszczelkami ze są czarne ? jest jakiś numer ich katalogowy jesli były takie ori ? pozdrawiam
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] Czarna podsufitka
moje uszczelki również robił tapicer.pavo71 pisze:A ja mam pytanie co zrobiliście z uszczelkami ze są czarne ? jest jakiś numer ich katalogowy jesli były takie ori ? pozdrawiam
[MK4] Czarna podsufitka
oto link do niemieckiego forum :
http://translate.google.pl/translate?js ... plus.de%2F" onclick="window.open(this.href);return false;
następnie wchodzimy w zakladkę "wnętrze"( po niemiecku umbauten) potem pozycja Interieur , po czym .. schwarzer Dachhimmel
może komus się przyda
http://translate.google.pl/translate?js ... plus.de%2F" onclick="window.open(this.href);return false;
następnie wchodzimy w zakladkę "wnętrze"( po niemiecku umbauten) potem pozycja Interieur , po czym .. schwarzer Dachhimmel
może komus się przyda
[MK4] Czarna podsufitka
Genialnie to wygląda szkoda że wszystkie lampki i uchwyty trzeba wymieniać na czarne
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] Czarna podsufitka
ja kupiłem ostatnio kompletne za 100Fojt pisze:a jak wygląda cenowo Czarne fotochromatyczne lusterko wewnętrzne ?
mogę, zrobię i wstawię tutaj.imp pisze:Odkopie temat. Możesz Konrad zrobić bliższą fote uszczelek u Siebie ??
[MK4] Czarna podsufitka
Odkopuje temat.
Doszły mnie słuchy że osłony pasów można dobrać z którejś skody - może ktoś mi przybliżyć z której? podobnie szukam alternatywy dla tylnych lampek, i przedniej zapinki słonecznika
Doszły mnie słuchy że osłony pasów można dobrać z którejś skody - może ktoś mi przybliżyć z której? podobnie szukam alternatywy dla tylnych lampek, i przedniej zapinki słonecznika
Re: [MK4] Czarna podsufitka
Kotlet.KonradzikIV pisze:mogę, zrobię i wstawię tutaj.imp pisze:Odkopie temat. Możesz Konrad zrobić bliższą fote uszczelek u Siebie ??
Konrad, da radę wrzucić te fotki z uszczelkami?
Rozumiem, że je oklejał?KonradzikIV pisze:moje uszczelki również robił tapicer.pavo71 pisze:A ja mam pytanie co zrobiliście z uszczelkami ze są czarne ? jest jakiś numer ich katalogowy jesli były takie ori ? pozdrawiam
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
[MK4] Czarna podsufitka
jestem tapicerem i odkopie temat starą podsufitkę jak i słupki wystarczy wyciapkać klejem ( najlepiej pistoletem ) i pokryć nowym materiałem, więc myślę, że to nie jest duży problem i każdy przy odrobinie chęci i zaangażowania to ogarnie :PP
najgorsze są koszty reszty elementów do czarnego podołam
więc chyba taniej i poręczniej będzie samoróbka niż oddawanie w ręce innemu z zawodu tapicerowi
najgorsze są koszty reszty elementów do czarnego podołam
więc chyba taniej i poręczniej będzie samoróbka niż oddawanie w ręce innemu z zawodu tapicerowi
czarnuch .... ^ ^ http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=457326" onclick="window.open(this.href);return false;