i ty wiesz o co chodzi ??? umiesz czytac ? gdzie w tym temacie tutaj podany jest schemat mówiący o podpięciu do radia ??majekMK2 pisze:bo na schemacie przeczytałem ze ten kabelek idzie gdzies do złacza radia???
[MK2] Instalacja MFA
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
umie czytac a jeden kabel w schemacie innym co mam od elektryka szedł do radia wiec dlatego cos było nie tak i teraz wiem ze ten kabel jest złe podpietyguti pisze:i ty wiesz o co chodzi ??? umiesz czytac ? gdzie w tym temacie tutaj podany jest schemat mówiący o podpięciu do radia ??
koniec ot ja na forum i w temacie nie bede sie kłucił
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no to słuchasz elektryka czy kolegów z forum ??
on pewnie nie wie polowy rzeczy o VW co tutaj pierwszy lepszy "sredniozaawansowany" uzytkownik...
niedawno podpinałem koledze MFA od podstaw.. i bez problemu poszło.. wszsytko dziala , tylko on miał instalacje ori od mk II ... wiec podejrzewam, ze to bedzie głowna przyczyna... powinienes zrobic to tak jak tutaj jest napisane i bedzie hulac, a elektryków sobie na razie odpusc..
on pewnie nie wie polowy rzeczy o VW co tutaj pierwszy lepszy "sredniozaawansowany" uzytkownik...
niedawno podpinałem koledze MFA od podstaw.. i bez problemu poszło.. wszsytko dziala , tylko on miał instalacje ori od mk II ... wiec podejrzewam, ze to bedzie głowna przyczyna... powinienes zrobic to tak jak tutaj jest napisane i bedzie hulac, a elektryków sobie na razie odpusc..
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ok dzięki wielkie właśnie odpuściłem bo widzę ze sie wogole nie zna na VW.
A wole słuchać kolegów na forum bo lepiej się dowiem a co do wiązki to dam znać jak dojdzie wiązka i ja podepnę ale tez mysle ze tutaj cos namieszałem i dlatego nie idzie
A wole słuchać kolegów na forum bo lepiej się dowiem a co do wiązki to dam znać jak dojdzie wiązka i ja podepnę ale tez mysle ze tutaj cos namieszałem i dlatego nie idzie
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 11:46 przez majekMK2, łącznie zmieniany 1 raz.
Były golfik:/
- Dioda83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wystarczy spokojnie przejrzeć to co napisałem kilka postów wcześniej, a co przed kilkoma postami przytoczył guti, który także słusznie zauważył, cytuję:majekMK2 pisze:mysle ze tutaj cos namieszałem i dlatego nie idzie
Tylko spokój, bądź uspokajacz może Cię uratować w sytuacji stresowej poza tym, jeśli coś nie idzie, warto czasem zostawić to na kilka chwil, odpocząć od problemu i wrócić za jakiś czas... Gdybym ja podchodził tak nerwowo do mojego POTWORA, zapewne dawno byłby w częściachguti pisze:no to słuchasz elektryka czy kolegów z forum ??
- stopczyk26
- Użytkownik
- Kontakt:
temperatura oleju nie stanowi żadnego problemu. Jest to zwykły, wkręcany czujnik temperatury cieczy, koloru czarnego. Do kupienia w każdym sklepie z częściami, koszt zamiennika 18 zeta.
Jeśli chodzi o temperaturę zewnętrzną to myślę że też nie będzie problemu. Ktoś podpinał bodajże z passata. Trzeba by ustalić parametry i dobrać od dowolnego auta podobny, lub zmontować coś samodzielnie.
Jeśli chodzi o temperaturę zewnętrzną to myślę że też nie będzie problemu. Ktoś podpinał bodajże z passata. Trzeba by ustalić parametry i dobrać od dowolnego auta podobny, lub zmontować coś samodzielnie.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
- Kudłaty666
- Nowicjusz