co do podsufitki to przy oklejaniu trzeba sprawdzić czy klej którego mamy zamiar użyć nie rozpuści tego sprasowanego styropianu z którego zrobiona jest podsufitka ( chyba ze u kogoś jest z tektury

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
KAPSEL przeczytaj se dokladnie jak zatytulowany jest temat : gdzie tam jest napisanie jak obic samemu ?Kapsel pisze:BLACK bez Spamowania prosze. To jest temat jak obić wnętrze samemu a nie za pomocą firmy. Proponuje usunąć tego posta bo oprucz reklamy nic nie wnosi do tematu
Ja narazie męcze nadwozie i podpinam elektryke w środku i dochodzi mi sporo pracy w garażu (oczywiście nie licząc Golfa), to mi jeszcze z 2 tygodnie zajmie. Skórke sobie już w następnym tygodniu zamawiam, bo czasu coraz mniejRoss pisze:jak postępy w pracach panowie?![]()
PozdraVWiam
Tak, skórka ci się lepiej ułoży i nie będzie tak twardo. Lepsza opcja to zakup miękkiej deski z Mk3 i kłaść bezpośrednio do deski. Pamietaj tylko że trzeba jeszcze przeszycia zrobić na rogach, zakamarkach, bo będziesz miał zmarszczkikley pisze:Witam
Zastanawiam się tylko, czy robić z jakąś gąbką,
No niestety, Łódź to miasto hutrowni materiałów i odzieży. Idzie tam kupić materiały obiciowe ale tylko jak masz firme a często jeszcze nie ma opcji kupowania na metry tylko w belkach. Musisz szukać kogoś kto tam bierze i od niego kupić kilka metrów lub kupić materiał w Warszawie np. (jest tam dużo sklepów z takimi rzeczami) bo tam masz chyba najbliżej jeśli chodzi o takie artykułykley pisze: Teraz poprosiłbym o małą podpowiedź. gdzie w Łodzi i okolicach kupić ekoskórę i welur obiciowy? Na myśl przychodzi mi tylko sklep na rogu wschodniej i północnej, ale tam chyba trzeba hurtowo...
Dokładnie. Tylko co do podsufitki to jest najwięcej zabawy, bo jest delikatna i wymaga troche wprawykley pisze: Ogólnie auto wewnątrz czarno beżowe. Na początek tylko deska i boczki. Potem powoli, aczkolwiek sukcesywnie będziemy przeć do przodu![]()
mtworus pisze:no podepne się pod temat ....
mam parę pytanek:
-jakich grubości igieł i nici używacie
-czy ten klej tapicerski nie odbarwi jak sie nim tę ekoskórę zbrudzi /nawet po wytarciu od razu/
- czy nie łamią sie igły przy szyciu
- czy nie może ktoś zapodać fotki szablonu kierownicy...jak to mniej więcej wygląda/po co wyważać otwarte drzwi/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości