Gaśnie na benzynie i na gazie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Piszę na ten temat , ponieważ nie znalazłem na forum nic podobnego.Silnik gaśnie na benzynie i na gazie jak jest zimny.Najdziwniejsze jest to.że pojechałem na regulację gazu i po regulacji przez miesiąc nie zgasł ani razu.Po miesiącu zaczął gasnąć znowu i pojechałem na drugą regulację,po tej regulacji dwa miesiące nie zgasł ani razu i teraz znowu gaśnie.Nie raz zrobię po mieście 20 km i nie zgaśnie ani razu.Gaśnie przeważnie przy wciśnięciu sprzęgła przed zmianą biegu.Mam silnik 1.6 sr akl.
skoro gaśnie na benzynie a instalacja gazowa opiera się na czujnikach benzyny to może w końcu przestałbyś jeździć do gazownika który podnosi ci dawkę na obrotach 600-800 i zajał się np przepustnicą
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
grg474 czy jeżeli byłaby to przepustnica silnik nie gasł by cały czas bez względu na dawkę