Problem Sonda Lambda
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem Sonda Lambda
Witam serdecznie mam problem dziś odkryłem ze moja sonda Lambda ma urwane 4 kabelki ale zakupiłem Nowa i jest problem Bo nie ma gdzie jej wkręcić Proszę o rade i pomoc jak to zrobić..
Proszę o PW lub GG 454520
Golf 3 1,6
Pilne
Proszę o PW lub GG 454520
Golf 3 1,6
Pilne
Problem Sonda Lambda
jest taki problem bo mam wtyczkę ale nie ma końcówki z sonda i nie ma miejsca do podłączenia
- Paweł Marek
- V.I.P.
Problem Sonda Lambda
owsik89, za licho nadal nie idzie zrozumieć twojego pytania postaraj się. Sonda oryginalna ma kable i wtyczkę, podłączoną do gniazdka, co masz a czego ci brakuje, gniazdo od strony silnika masz czy nie, kable sa urwane od strony sondy czy od strony silnika
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Problem Sonda Lambda
dokładnie to odczepiłem wtyczkę bez sondy lambdy wtyczkę mam ale sondy nie mam i nie ma miejsca gdzie ja wkręcić w wydech
Problem Sonda Lambda
Witam,
przed katalizatorem(właściwie na jego obudowie)-patrząc od przodu samochodu-po lewej stronie u góry masz nagwintowany otwór, tam wkręcasz sondę...
przed katalizatorem(właściwie na jego obudowie)-patrząc od przodu samochodu-po lewej stronie u góry masz nagwintowany otwór, tam wkręcasz sondę...
Re: Problem Sonda Lambda
oddaj auto do mechanika bo sprawa cię przerosłaowsik89 pisze:dokładnie to odczepiłem wtyczkę bez sondy lambdy wtyczkę mam ale sondy nie mam i nie ma miejsca gdzie ja wkręcić w wydech
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM