Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
No nie do końca. Są preparaty uszczelniające silnik, do dolewania podczas wymiany, jak i są oleje posiadające takie substancje w domieszce.dany_47 pisze:Olej nie jest do uszczelnienia silnika.
Taaaaa motodoktor itp dla silników w stanie agonalnym.Wieszczycki pisze:No nie do końca. Są preparaty uszczelniające silnik, do dolewania podczas wymiany, jak i są oleje posiadające takie substancje w domieszce.
Ale do czego?Wieszczycki pisze:No dobrze, ale odpowiedź: "Kup dowolny olej, pozdrawiam." nie jest dla mnie pomocna. Szukam opinii o oleju BIZOL.
Tak, 2.0 TDI. Przepraszam, nie znalazłem podobnego tematu w dziale o dieslach, w takim razie napiszę tam. Te oleje, które proponujesz również brałem pod uwagę, ale chciałem spróbować najpierw tego Bizola. W DE jest to olej stawiany na równi z MIllersem i Liqui M. W Polsce jednak na razie niewiele o nim wiadomo. Po prostu mnie zainteresował.jhosef pisze:Temat jest o olejach dla benzyn.lWieszczycki pisze:No dobrze, ale odpowiedź: "Kup dowolny olej, pozdrawiam." nie jest dla mnie pomocna. Szukam opinii o oleju BIZOL.
Gdzie? Na forach?Wieszczycki pisze:W DE jest to olej stawiany na równi z MIllersem i Liqui M. W Polsce jednak na razie niewiele o nim wiadomo. Po prostu mnie zainteresował.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości