nie slychać pompy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie slychać pompy
Witam. Borykam się z takim problemem, że pompa paliwa w moim golfiku została wymieniona i gdy włączam zapłon to jej nie słychać, nawet druga osoba nasłuchiwała z tyłu i nic. Czy powinno być słychać? Silnik 1.8 90KM + LPG. Pozdrawiam i liczę na wypowiedzi co zrobić
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nie slychać pompy
jak nie słychać to dobrze, pod warunkiem że działa - poza tym że pompy nie słychać, to nie napisałeś czy silnik pracuje na benzynie
Jeśli są wątpliwości, to wytargaj pompę aby się upewnić
Jeśli są wątpliwości, to wytargaj pompę aby się upewnić
nie slychać pompy
Pompy nie słychać żeby pompowała paliwo gdy włączam zapłon. No i czy to jest normalne, czy w golfie 2 powinno ja byc slychac? Nie odpala na benzynie, ale podejrzewam filtr paliwa bo jest pod spodem przecież... Moge miec racje ?
- skierek.gt
- Mały gagatek
- Kontakt:
nie slychać pompy
Zdejmij etyczkę i zobacz czy idzie prąd na pompę. Jeśli tak wyjmij pompę i sprawdź na krótko czy działa (oczywiście z daleka od otwartego baku z benzyną) Jeśli działa to wszystko ok, jeśli nie to wiadomo. Jak pompa działa na krótko a nie idzie napięcie to zacznij od bezpieczników, później kable idące do pompy. Dodam że u mnie słychać pompę i to dość głośno przy włączaniu zapłonu
MOJA GOLFINKA >>>>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=568441