wezyk podcisnienia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wezyk podcisnienia
Witam. Znalazlem wolny zaslepiony wezyk od podcisnienia zaznaczony na zdjeciu i nie wiem gdzie go podlaczyc .Silnik 1.8 turbo 20v. Dodam iz jestem od niedawna posiadaczem tego auta. Szukalem na roznych forach ale nic nie bylo. Moze ktos mi pomoze
Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2015 09:36 przez strzolek, łącznie zmieniany 3 razy.
wezyk podcisnienia
strzolek, wężyk idzie do kolektora ssącego stojąc przed autem z prawej strony , zajrzyj pod kolektor i zobaczysz rurkę do której powinien być podpięty
wezyk podcisnienia
Brzozka w piatek zrobie takie zdjecie gdyz obecnie jestem na wyjezdzie. Pozdrawiam
wezyk podcisnienia
Wojtas46, tak zgadza sie wychodzi z pod kolektora ssacego ale mnie interesuje w drugim kierunku dokad prowadzi.
wezyk podcisnienia
Wojtas46, tak zgadza sie wychodzi z pod kolektora ssacego ale mnie interesuje w drugim kierunku dokad prowadzi.
wezyk podcisnienia
strzolek, powinien być podłączony do rurki o średnicy ok. 3-4 mm na końcu której jest drugi wężyk podłączony do DV. Rurki szukaj po prawej stronie kolektora stojąc przed autem