Witam. Kupiłem mk3, i mam problem. Pierwszy to, czy zatykać drugą dziurkę czy zostawić ? Zasysa przez nią dość mocno powietrze .
Drugie pytanie. Ten wężyk jest przetarty, jest dziura, a w srodku jest sporo jakiegos syfu, wymienić go czy zatkać czy jak ?
Trzecie pytanie, czy wymieniać rozrząd na dniach i olej, czy poczekać tydzien, dwa ? Bo aktualnie jestem splukany
Pozdro
2.0 GTI - Pytanie o częśći.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moje padło : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=569618" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VWGolf.pl Killer
podciśnienie zatkaj ten korek zielony kawałek gumowego wężyka i kulka z małego łożyska
prewód na zdjęciu drugim to odma wymień ją lub zaizoluj ,dodatkowo wyczyść bo w zimę będzie zamarzać
wymiana rozrządu zależu od stanu paska jak i rolki,co do oleju możesz tydzień ,dwa pojeździć
prewód na zdjęciu drugim to odma wymień ją lub zaizoluj ,dodatkowo wyczyść bo w zimę będzie zamarzać
wymiana rozrządu zależu od stanu paska jak i rolki,co do oleju możesz tydzień ,dwa pojeździć
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
b]kosmaty69[/b], ja bzmienił bym również rozrząd , na oko trudsno ocenić w jakim jest stanie , chyba że jesteś pewny co do jego przebiegu i ile lat jest w autku
-
- VWGolf.pl Killer
dwa tygodnie max.ma jeździć,ważne aby pasek nie miał pęknieć na wierzchu i zęby nie były ponadrywane
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11