dziwne zachowanie pompy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dziwne zachowanie pompy
Próbowałem ,wtedy nic nie daje ale na pompie jest zaznaczone gdzie+
nie sprzedam robił będę
dziwne zachowanie pompy
czyli jak zamieniłeś plus z minusem to pompa nie pracuje tak? myślę że to towar który nadaje się na reklamacje do sklepu w którym go kupiłeś - tyle że sprzedawcy często piszą: brak zwrotów części elektrycznych...
dziwne zachowanie pompy
to znaczy silnik pracuje ale nic się nie dzieje ,pompe kupowałem w sklepie internetowym 3 mies temu
nie sprzedam robił będę
dziwne zachowanie pompy
nie mam dobrego rozwiązania dla Ciebie... albo ją zwracasz - bo towar jest niezgodny z umową - niesprawny technicznie, albo rozbierasz i rzeźbisz, a przypuszczam ze pod obudową w korpusie "chińczyki" niewłaściwie podłączyli okablowanie do szczotek wirnika... Silnik pracuje, ale zawory zwrotne nie pozwalają na przepływ paliwa. Więc oddajesz i czekasz, albo rozbierasz i tracisz gwarancję...
dziwne zachowanie pompy
tylko właśnie dziwne że przez jakiś czas pracowała dobrze ,chyba ją wyśle tylko już coś wyskoczyli z pytaniem czy był czyszczony zbiornik bo nowa pompa to ma bardzo dobre ciśnienie i sprząta wszystko ,czuje że będą kombinować , a poza tym taka pompa to raczej rzecz nie rozbieralna
nie sprzedam robił będę