Gwizd komora silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Gwizd komora silnika
Cześć,
dzisiaj zaobserwowałem w moim Stefku iż coś mu dolega ;/ Mianowicie podczas wysiadania z auta na włączonym silniku dało się słyszeć "gwizd". W środku kompletnie tego nie słychać. Dźwięk dochodzi z komory silnika, okolic miejsca gdzie znajduje się lampa pasażera. Wszelkie paski, które da się dostrzec sprawdziłem i są ok.
Czy macie może jakieś pomysły?
dziękuje za pomysły
dzisiaj zaobserwowałem w moim Stefku iż coś mu dolega ;/ Mianowicie podczas wysiadania z auta na włączonym silniku dało się słyszeć "gwizd". W środku kompletnie tego nie słychać. Dźwięk dochodzi z komory silnika, okolic miejsca gdzie znajduje się lampa pasażera. Wszelkie paski, które da się dostrzec sprawdziłem i są ok.
Czy macie może jakieś pomysły?
dziękuje za pomysły
Gwizd komora silnika
desiderata, posprawdzaj pod kątem szczelności dolotu , również rolki mogą wydawać taki dżwięk , np. rolka napinacza paska wielorowkowego
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Gwizd komora silnika
problem znowu powrócił, udało mi się nawet znaleźć film na yt, który dokładnie oddaje to co się u mnie dzieje
" onclick="window.open(this.href);return false;
jakieś pomysły?
" onclick="window.open(this.href);return false;
jakieś pomysły?
-
- Nowicjusz
- Fafik258
- Forum Master
- Kontakt:
Gwizd komora silnika
Tak, filtr węglowy wydaje takie dźwiękidesiderata pisze: też masz coś takiego rozumiem?