Witam, zauważyłem ze mój golf powyżej 3tys. obrotów słabo przyspiesza. Zobaczyłem że druga przepustnica się nie otwiera a chyba powinna po dodaniu gazu na maxa. Wyciągnąłem wężyk i zaciągłem powietrze a tu nic nie rusza się. dopiero jak wykręciłem nastawnik to po poruszaniu nim zaczął wciągać drucik ale kilka razy i znów przepuszcza. Czy da się go rozebrać żeby zobaczyć membranę? Może ma ktoś taki na sprzedaż.
Proszę o rady
Nie otwiera sie druga przepustnica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Dexter18,typ gaźnika?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
chodzi o 2ee sorki
wydaje mi sie własnie że dziurawa. Zamówiłem już 50zł mnie kosztowało to szaleźstwo mam nadzieje ze pomoze
wydaje mi sie własnie że dziurawa. Zamówiłem już 50zł mnie kosztowało to szaleźstwo mam nadzieje ze pomoze
Ostatnio zmieniony śr paź 23, 2013 20:21 przez Dexter18, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
no to się opisałem, kasuję to bo się nie tyczy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.