Temperura silinka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Temperura silinka
Siema ;DD mam pytanko w mojej trójeczce temperatura na dluzszej trasie caly czas pokazuje 70 stopni chcialem sie dowiedziec czy tak moze byc czy powinna pokazywac 90 ?? prosze o jakies odpowiedzi ) w sumnie lepiej mniejsza niz wyzsza ;p he dobra prosze jak ktos bd cos wiedzial czekam na odpowiedzi pozdrawiam )
Temperura silinka
ahaa dzieki wielkie a jeszcze jedno jak bd tak jezdzil to nic nie bd zadnych problemow narazie??:)
Temperura silinka
Silnik jest niedogrzany przez co jego eksploatacja jest bardziej "szkodliwa". Termostat kosztuje grosze, wymiana to chwila.
Temperura silinka
Potwierdzam slowa kolegi. Ja kupilem samochod z podobrym problemem. Dziwilem sie ze temp nie chce do gory pojsc. Kilka dni jazdy i padla decyzja na zmiane termostatu. Dzisiaj podczas wymiany urwalem obudowe czujnika wody. Pomylka przy rozbiorze golfa poskutkowala, bo sie okazalo ze plastik byl sparcialy i doszedl dodatkowy koszt. 18,90 Po wymianie termostatu i obudowy wskazowka odrazu reaguje i trzyma temp. Koszt niewielki. 70 zl za czesci i dwie godziny roboty bo trzeba polowe rozkrecic przy silniku. Ogolnie warto