Witam. Niedawno dopiero zauważyłem, że mam u siebie webasto
nie mam pilota do tego a w sumie to by się przydał, znalazłem coś takiego w sieci:
czy taki tylko i wyłącznie musi być pilot?
a czy taki pilot będzie działał?
I jeszcze ostatnia kwestia: czy webasto + pilot wystarczy aby załączyć webasto, czy trzeba jeszcze jakiejś centralki czy coś podobnego zamontowanego wewnątrz aby przekazywało sygnał z pilota do samego webasto.... czy t czasami nie Telestart czy coś takiego
a możliwe, że mogę mieć zamontowane webasto, które mogę tylko uruchomić bez pilota (takie bez anteny?)
Pozdrawiam/czarnaperła
Webasto jak obsługiwać?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Webasto jak obsługiwać?
Potrzebny Ci będzie moduł telestart z anteną i pilot (ja kupiłem t90 bo nie ma problemów z dostępnością pilotów gdybym kiedyś zgubił)
Zależy jeszcze czy masz webasto analogowe czy cyfrowe, wydaje mi się że z zegara który wrzuciłeś sterowane są tylko analogowe ale pewien nie jestem.
Jeżeli webasto sterowane jest cyfrowo potrzebny ci będzie telestart t91r+antena+pilot.
Zależy jeszcze czy masz webasto analogowe czy cyfrowe, wydaje mi się że z zegara który wrzuciłeś sterowane są tylko analogowe ale pewien nie jestem.
Jeżeli webasto sterowane jest cyfrowo potrzebny ci będzie telestart t91r+antena+pilot.
Webasto jak obsługiwać?
analogowe - skoro ma taki zegarjarek323 pisze:Zależy jeszcze czy masz webasto analogowe czy cyfrowe,
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5