Witam!
Podczas oględzin samochodu zauważyłem, że z obudowy filtra powietrza od strony przepustnicy jest jakieś wyprowadzenie do którego chyba powinien iść jakiś wężyk.
Jakby ktoś wiedział od czego to jest i z czym ma być połączone to będę wdzięczny.
Identyfikacja wyprowadzenia przy filtrze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Może to pomoże proszę http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8&start=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Rozumiem, że ma to być połączone z odmą Natomiast nie za bardzo wiem gdzie dokładnie.
Z drugiej strony obudowy filtra mam też podpięty wąż, który wchodzi od korka wlewu oleju poprzez zaworek.
Od odmy natomiast odchodzi jeden wąż (karbowany) w okolice przepustnicy (28B).
W etce jest tak pokazane z zaznaczonym moim typem odmy
Z drugiej strony obudowy filtra mam też podpięty wąż, który wchodzi od korka wlewu oleju poprzez zaworek.
Od odmy natomiast odchodzi jeden wąż (karbowany) w okolice przepustnicy (28B).
W etce jest tak pokazane z zaznaczonym moim typem odmy
- Jacek75
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf Variant MK5 1.4 TSI 122hp
- Silnik: CAXA
- Kontakt:
W którym miejscu to wyprowadzenie na tym zdjęciu? Może zaznaczyć kolorem.. oprócz połaczenia po drugiej stronie tam nic nie ma.
TSI RULEZ. Retrofit: tempomat, lampki ostrzegawcze drzwi, TPMS, DRL, doświetlenie zakrętów; VCDS 11 kodowanie, kasowanie błędów.
- Jacek75
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf Variant MK5 1.4 TSI 122hp
- Silnik: CAXA
- Kontakt:
To jakaś lipa, technologiczny element, wystaje z pokrywy, nie ma połączenia z puszką filtra.
TSI RULEZ. Retrofit: tempomat, lampki ostrzegawcze drzwi, TPMS, DRL, doświetlenie zakrętów; VCDS 11 kodowanie, kasowanie błędów.