Jaką strumiennice polecacie??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
Witam,mam wybitego kata w swoim Golfie i strasznie pierdzi.Chcę aby chodził cicho i miał taki basowy pomruk jak powinien być.Jaką strumiennice polecacie bo widziałem różne wzory i nie wiem sam którą wybrać?
strumiennica nie da ci basowego pomruku. wlasciwie to ona tylko wycisza ( rozprezajac gazy troche) ale tylko troche i nic wiecej
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Odp: Jaką strumiennice polecacie??
Ta technix bedzie dobra
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
- Paweł Marek
- V.I.P.
golfgolf123, szkoda kasy na strumienicę załóż tzw imitację katalizatora pełno tego jest w necie, a jeśli chodzi ci o dźwięk to osiągniesz to zmieniając drugim i trzeci tłumik, ew zmieniając końcowy wywalając środkowy , o tym tematów jest mnóstwo użyj wyszukiwarki. Z doświadczenia własnego ci napiszę że ten pierdzący dźwięk zmniejszy nasycenie za rok dwa pewnie od osadu na ściankach pustego kata
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
albo tlumik przelotowy albo wlasnie tlumik w obudowie kata czyli z zewnatrz wyglada jak ori kat a w srodku tlumik
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
na tej imitacji katalizatora bedzie cichszy dzwięk??prosze o linki,bo nie jestem bardzo w temacie
kolego google nie gryza allegro tez
http://moto.allegro.pl/tlumik-katalizat ... 87046.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak pisza ze tlumik to pewnie tlumi ale jak to ci nie powiem bo nie montowalem czegos takiego.
http://moto.allegro.pl/tlumik-katalizat ... 87046.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak pisza ze tlumik to pewnie tlumi ale jak to ci nie powiem bo nie montowalem czegos takiego.
Ja u siebie mam strumienicę ( cały wydech z kwasówki ) i mi diagnosta przeglądu nie podbił wczoraj. W sumie to sie dojeb... do wszystkiego.
Nawet do pokrętła regulacji wysokości świateł się dowalił, bo nie działa. No nie działa, bo światła nie mają silniczków...
Także lepiej załóż strumienice w obudowie katalizatora - "czego oczy nie widzą, togo sercu nie żal" i mniejszy problem u diagnosty.
Nawet do pokrętła regulacji wysokości świateł się dowalił, bo nie działa. No nie działa, bo światła nie mają silniczków...
Także lepiej załóż strumienice w obudowie katalizatora - "czego oczy nie widzą, togo sercu nie żal" i mniejszy problem u diagnosty.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz