dzisiaj po deszczu golfik pierwszy raz sie zbuntował...
mam go co prawda dopiero miesiąc ale jak narazie sprawował sie bez zarzutu...
odpala i w momencie dodawania gazu gaśnie albo tak jak by sie zalewał... i spadają też ostro obroty przy zapalaniu świateł...
gaśnie w deszczowe dni i spadają obroty gdy zapalam światła.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przewody? wilgoć duża przebicia na kablach, miałem tak na gazie
gdy będzie ciemno lub wstaw fure w ciemny garaż- całkiem ciemno- odpal auto wez spryskiwacz taki do mycia szyb i popryskaj rozpyl wodę nad przewodami bedziesz widział czy nie ma tam tańca światełek
gdy będzie ciemno lub wstaw fure w ciemny garaż- całkiem ciemno- odpal auto wez spryskiwacz taki do mycia szyb i popryskaj rozpyl wodę nad przewodami bedziesz widział czy nie ma tam tańca światełek
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km
Re: gaśnie w deszczowe dni i spadają obroty gdy zapalam świa
No w sumie masz rację ale co z tym zapalaniem świateł??? bateria dobra...
może gdzieś przebicie masz poprzez tą wilgośc- idz sprawdz kable zapłonowe najpierw- nie masz dobrej iskry to i ładowanie lipne jest
oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: gaśnie w deszczowe dni i spadają obroty gdy zapalam świa
mam jeszcze 2 problemy...
wentylator nie załancza sie (sprawdzałem na krótko- wentylator sprawny) i duże spalanie... chyba 11 litrów!!!!
wentylator nie załancza sie (sprawdzałem na krótko- wentylator sprawny) i duże spalanie... chyba 11 litrów!!!!
sprawdz miernikiem ladowanie powinno wynosic ok 14V