problem z wbiciem biegów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
problem z wbiciem biegów
witam, wyciaglem silnik ze skrzynia poniewaz moj juz mial duze przedmuchy.. nastepnie poskładalem nowy silnik i wlozylem z powrotem wszystko tak jak bylo.
Biegi teraz nie wchodza lub wchodza ciezko. sprzegło mialem wymieniane 1,5 roku temu. oczywiscie w skrzyni jest nowy olej 75w90 z mobila. nie mam pojecia co moze byc niee tak.. bardzo prosze o porady
Biegi teraz nie wchodza lub wchodza ciezko. sprzegło mialem wymieniane 1,5 roku temu. oczywiscie w skrzyni jest nowy olej 75w90 z mobila. nie mam pojecia co moze byc niee tak.. bardzo prosze o porady
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
problem z wbiciem biegów
a regulowałeś cięgna do wybieraka w skrzyni ??
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
-
- Nowicjusz
problem z wbiciem biegów
a regulowałeś cięgna do wybieraka w skrzyni ??
regulowalem drażek ktory idzie do ciegien w podłodze z lewarka biegow, a wybierak to co to jest jesli mozna spytac ? bo az tak zaawansowany to ja nie jestem.
regulowalem drażek ktory idzie do ciegien w podłodze z lewarka biegow, a wybierak to co to jest jesli mozna spytac ? bo az tak zaawansowany to ja nie jestem.
Re: problem z wbiciem biegów
jesli masz hydrauliczne sprzeglo to nalezy jeszcze je odpowietrzyc-sprawdz czy masz silownik z wezykiem do zb. z plynem hamulcowym
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
-
- Nowicjusz
tak mam hydrauliczne sprzeglo i tez je odpowietrzalem i dalej to samo ..
problem z wbiciem biegów
grzebales jeszcze cos przy sprzegle? czy tylko wyciagnales i wlozyles? rozkrecales skrzynie od silnika czy w calosci remont byl przeprowadzony??
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
-
- Nowicjusz
no Tak do nowego silnika wlozylem stare ale dobre sprzegło ? a mogło to doprowadzic do czegos ?
problem z wbiciem biegów
Witam, może trochę odkopię, ale gdzie można nasmarować cięgna skrzyni biegów, w jakich miejscach dokładnie, byłbym wdzięczny za pomoc.