doktorek do oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
doktorek do oleju
Wlalem wczoraj do oleju silnikowego doctora xeramic do rogrzanego silnika tak ja pisze na puszce pochodził 2 minuty i go zgasiłem rano chciałem go odpalic i pupa krece krece i krecic moge do smierci ... co moge zrobic czy to dlatego ze jest za zimno i zgestniał tak bardzo?
doktorek do oleju
możliwe a po co Ci to było potrzebne ten doktorek ?
To nie silnik warczy to mruczy historia
-
- Użytkownik
doktorek do oleju
po co wlałeś tego doctora?
mógł zgęstnieć.. spróbuj spuścić olej i wlać ponownie. albo lepiej kup nowy, kiedy była wymiana ostatnia?
rozrusznik kręci a silnik nie zapala? szybko kręci czy powoli? aku naładowany? jaki jest poziom oleju? diesel? benzyna?
mógł zgęstnieć.. spróbuj spuścić olej i wlać ponownie. albo lepiej kup nowy, kiedy była wymiana ostatnia?
rozrusznik kręci a silnik nie zapala? szybko kręci czy powoli? aku naładowany? jaki jest poziom oleju? diesel? benzyna?
doktorek do oleju
rozrusznik jest okej kreci normalnie raczej cały czas go ładuje i próbóje odpalic poziom oleju okej benzyna
doktorek do oleju
wlałem bo zawory cykają ogólnie silink niedomaga juz najlepiej ale chcaiłem pojezdzic do lata i w wakacje miałem robic remont
doktorek do oleju
może tylko zleciał olej z popychaczy i teraz muszą się napompować też tak miałem zaraz po wymianie oleju,
pochodził troche zagrzał się dobrze i śmiga aż miło . nikt Cię nie osądza przecież
pochodził troche zagrzał się dobrze i śmiga aż miło . nikt Cię nie osądza przecież
doktorek do oleju
no ale ja nie wymieniałem teraz oleju tylko niedawno wczoraj dolałem tylko tego doktora jak moge go uruchomic teraz?
doktorek do oleju
spuść ten olej i zalej nowy i zobacz co się bd działo nic innego nie zrobisz . doktorki mają to do siebie że wypłukują syf z silnika zalej nowy i powinno działać taka moja rada
doktorek do oleju
to nie wina tego specyfiku że auto nie odpala,zwykły zbieg okoliczności zapewne
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
doktorek do oleju
Tak na przyszłość zamiast używać moto doktorów czyli zabójców panewek lepiej spróbój czegoś od Xado Na pewno nie zaszkodzi silnikowi a może tylko pomóc! W necie można znaleźć więcej info na ten temat.
doktorek do oleju
a takie gadanie ........... prawda auto po prostu ma problem z odpaleniem . leje tego doktora do punta i jedyny minus to ciężkie palenie w mrozy -25 po prostu gęstnieje . Sprawdź iskrę i czy dochodzi paliwo , może padła cewka albo hall jak nie chce w ogóle palić