zasilanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
zasilanie
Pompa i filtr paliwa do wymiany, a jeśli stało się tak właśnie po wymianie pompy to trzeba ją wyjąć i zamontować poprawnie z odpowiednia uszczelką która dodawana jest zwykle do wkładu pompy w pudełku ze sklepu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
zasilanie
dięki bardzo.auto mam od 6 miesięcy i nie wiem czy pompa była wymieniana.problem pojawia się kiedy ubywa mi paliwa w zbiorniku.zatankuje do połowy zbiornika jest ok.ubędzie do około1/3 auto gaśnie na zakrętach albo jak szybko ruszę.po paru sekundach wszystko wraca do normy do następnego zakrętu,bądż do zatankowania paliwa za minimum 50PLN.
- Paweł Marek
- V.I.P.
zasilanie
No to zacznij od kontroli tej pompy bo to najbardziej podejrzane. Zapomnienie o tym uszczelnieniu pompy w koszyku to bardzo częsty błąd.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.