Aparat zaplonowy AFT
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- wierzba123
- Użytkownik
Aparat zaplonowy AFT
Witam. Mam luzy na walku w aparacie zaplonowym wiec trzeba bylo go wymienic. Trafil mi sie aparat z 1.6 aft tylko seatowski po dobrej cenie wiec kupilem w ciemno. Jest taki problem ze nie moge na nim odpalic auta. U goscia od ktoprego bralem smigal bez problemu. Probowalem wszystkiego oczywiscie aparat ustawiony na znaki pozniej w 30innych pozycjach i nic. Sprawdzilem numery stary rozni sie od nowego tylko literkami moj ma AR na koncu a ten co kupilem AS w czym jest problem dlaczego na tym nowym nie idzie odpalic auta ?
Aparat zaplonowy AFT
Dobrze ustawiłeś wał i aparat na znaki ?
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
- wierzba123
- Użytkownik
Aparat zaplonowy AFT
Tak ustawilem dobrze pozniej ustawialem w paru innych pozycjach krecilem w rozne strony i w jednej pozycji nawet lekko zalapal ale zaraz zgasl :/
- Paweł Marek
- V.I.P.
Aparat zaplonowy AFT
wziąłeś z kopułką? Nie wiem czemu nie działa ale kupiłeś aparat marki Sagem a miałeś Boscha. zdaje się inne kopułki mają
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- wierzba123
- Użytkownik
- djmarko_86
- Mały gagatek
- Paweł Marek
- V.I.P.
Aparat zaplonowy AFT
wierzba123, sprawdź czy kolejności kabli nie pomyliłeś.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Aparat zaplonowy AFT
ja mialem takie same obiawy jak był nie dobrze ustawiony zapłon, kichal i tak łapał prawie, bo pasować to musi