2.0 2e ucieka plyn chlodniczy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Panowie problem jest taki ze ucieka mi gdzies plyn chlodniczy... na silniku nie widze zeby gdzies sie lalo ale: po 1 jak go pogonie to zaczyna mi leciec para do kabiny... czyli nagrzewnica trafiona? Druga sprawa to nie pokazuje mi na mfa wogole temp cieczy chlodzacej... poprostu omija... i po temp oleju od razu zegarek sie wlacza... i pytanie o co kaman
to nie my mamy za nisko auta... to krawężniki są za wysoko!! ^^
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
mój Golf Mk3 GTI
- Paweł Marek
- V.I.P.
takDocenty pisze:czyli nagrzewnica trafiona?
MFA nie pokazuje temp. cieczy chłodzącej tylko oleju i temperaturę zewnętrzną. Jeśli o tym piszesz - sprawdź czujnik za kratką w zderzakuDocenty pisze:Druga sprawa to nie pokazuje mi na mfa wogole temp cieczy chlodzacej... poprostu omija... i po temp oleju od razu zegarek sie wlacza... i pytanie o co kaman
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: 2.0 2e ucieka plyn chlodniczy
tylko żebyś nie zdziwił się tak jak ja gdy nagle 4 litry płynu wylało mi się do środka przez pękniętą nagrzewnicę .
wytłumienie do wymiany bo po borygo nie da rady wysuszyć a o rozebraniu deski nawet jeszcze nie myśle , czekam może nagrzewnica sama się wymieni .
koszmar.
wytłumienie do wymiany bo po borygo nie da rady wysuszyć a o rozebraniu deski nawet jeszcze nie myśle , czekam może nagrzewnica sama się wymieni .
koszmar.
az dziwne... nie chce mi sie wierzyc bo w sumie przez uklad chlodzenia przeszlo juz ok 8litrow plynu a w aucie sucho... to gdzie ten plyn??
to nie my mamy za nisko auta... to krawężniki są za wysoko!! ^^
mój Golf Mk3 GTI
mój Golf Mk3 GTI
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeszcze gdzieś ucieka, szukaj, jeśli masz lpg to podejrzane są połączenia wezy do reduktora. poza tymdolne rogi chłodnicy, zaślepki z tyłu na bloku silnika, na samym koncu uszczelka pod głowicą.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.