elektrozawór
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
elektrozawór
Witam.Mam pytanie gdzie sie znajduje elektrozawór w golfie 4 1.6 benzyna Prosze o pomoc i pozdrawiam.
Re: elektrozawór
od czego ten elektrozawór ?xxxADI22xxx pisze:Witam.Mam pytanie gdzie sie znajduje elektrozawór w golfie 4 1.6 benzyna Prosze o pomoc i pozdrawiam.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
-
- Mały gagatek
elektrozawór
Ale że co?
Mieszanka tworzy się w kolektorze tuż przez cylindrami, a tworzy ją wlatujące powietrze i mgiełka z wtryskiwaczy. Co konkretnie ma puszczać opisywany przez ciebie elektrozawór?
Mieszanka tworzy się w kolektorze tuż przez cylindrami, a tworzy ją wlatujące powietrze i mgiełka z wtryskiwaczy. Co konkretnie ma puszczać opisywany przez ciebie elektrozawór?
"Kocham ku*wy i chleb ze smalcem!"
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
elektrozawór
xxxADI22xxx, proponuje żebyś napisał co masz za problem z autem a nie zadajesz pytania i próbujesz dojść do nie wiadomo czego...dopiero co pytałeś który to "przekaźnik od mieszanki paliwa"
Ogarnij się, zastanów...i opisz co masz za problem bo takie zadawanie pytań nie ma większego sensu.
Ogarnij się, zastanów...i opisz co masz za problem bo takie zadawanie pytań nie ma większego sensu.
-
- Mały gagatek
elektrozawór
A więć mam taki problem jak odpalam samochód to mi skacza obroty gdy juz opadną po jakiejs chwili to delikatnie trzesie mi silnikiem im ogolnie tak mi sie robi ze wieszaja sie obroty i nieumia spasc podajrze na 8 tys obrotów przepustnice wyczysciłem zaadaptowałem sonde rowniez wymieniłem swiece oraz kable a i jeszcze czuc dosc spalinami jak chodzi. co to moze byc?
Czasami mam wrazenie jak jade samochodem ze jest raz słabszy a raz mocniejszy (szybciej sie zbiera) Co to może byc?
Czasami mam wrazenie jak jade samochodem ze jest raz słabszy a raz mocniejszy (szybciej sie zbiera) Co to może byc?