Pompa paliwa 1.8
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pompa paliwa 1.8
Witam
Muszę wymienić pompę. Na alledrogo za 50zł są nowe zamienniki. Czy ktoś z kolegów taką pompę ma zamontowaną?
Jak z żywotnością takiego wynalazku ? Czy po 100km nie padnie ?
Pozdrawiam
Muszę wymienić pompę. Na alledrogo za 50zł są nowe zamienniki. Czy ktoś z kolegów taką pompę ma zamontowaną?
Jak z żywotnością takiego wynalazku ? Czy po 100km nie padnie ?
Pozdrawiam
- Paweł Marek
- V.I.P.
Pompa paliwa 1.8
Jakość jest niska, praktycznie - jak się uda. U mnie wjednym aucie ten własnie zamiennik wytrzymał 4 lata, mimo że czasami pracowal na sucho (LPG). I kłopot z realizacją gwarancji.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pompa paliwa 1.8
W takim razie zaryzykuję, tym bardziej że nie długo już będę nim jeździł, 50zł a 300zł za oryginał jest różnica. Może będę miał szczęście i pochodzi jakiś czas. Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Paweł Marek
- V.I.P.
Pompa paliwa 1.8
Za 300 to masz lepszej jakości zamiennik. Do ceny oryginału daleko
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
Re: Pompa paliwa 1.8
Kolego poszperaj na szrotach lub kup jakąś używkę np. na Allegro.
Powinna pochodzić dłużej niż niby super zamiennik,made in china lub jakiejś stodoły.
Zapłacisz tyle,że jak Ci walnie to i tak pozostanie kasy na dwie inne.
Powinna pochodzić dłużej niż niby super zamiennik,made in china lub jakiejś stodoły.
Zapłacisz tyle,że jak Ci walnie to i tak pozostanie kasy na dwie inne.
-
- Mały gagatek
Pompa paliwa 1.8
Z kupowaniem a szrotach to też jest zagadka, bo nie wiadomo ile pompa ma przebiegu. Moze byc tak ze kupisz uzwyke na szrocie i po paru miesiacach znow Ci padnie. Ja kupywałem tylko sam wklad do pompy za 200 zl. I jak na razie kula
Re: Pompa paliwa 1.8
powinieneś zaryzykować z allegro ja mam i nie żałuję
ja kupiłem sobie z obudową , mniej kłopotu np: http://allegro.pl/pompa-paliwa-seat-vw- ... 04720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co do gwarancji to faktycznie nie ma opcji żeby ci uznali , to cwaniaki powiedzą że był piach albo syf i tyle
ale w zwykłym sklepie najprawdopodobniej traktują tak samo
ja kupiłem sobie z obudową , mniej kłopotu np: http://allegro.pl/pompa-paliwa-seat-vw- ... 04720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co do gwarancji to faktycznie nie ma opcji żeby ci uznali , to cwaniaki powiedzą że był piach albo syf i tyle
ale w zwykłym sklepie najprawdopodobniej traktują tak samo
Pompa paliwa 1.8
Witam
Dzięki za porady. Dziś pompa przyszła, koszty 58zł. zamontowana i działa. Jak długo pożyje zobaczymy. Kupiłem to samo co kolega alamakota tyle, że bez kosza.
Pozdrawiam
Dzięki za porady. Dziś pompa przyszła, koszty 58zł. zamontowana i działa. Jak długo pożyje zobaczymy. Kupiłem to samo co kolega alamakota tyle, że bez kosza.
Pozdrawiam