spadają obroty
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
spadają obroty
Witam serdecznie to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość. Mam Golfa z 93r 1.6 benzyna, od jakiegoś czasu podczas jazdy bez względu na to czy zimny czy ciepły silnik i od tego na jakim jest biegu mój golfik szarpie a dokładniej podczas jazdy spadają mu obroty, zapala się konrolka oleju i czuć takie jakby cofnięcie o ile tak to można nazwać. Olej mam wymieniony filtry także kopułkę też.
Co tomoże być??
Z góry dziękuja za jaką kolwiek pomoc.
Co tomoże być??
spadają obroty
ja nie będe ukrywać, że na tym się nie znam
najgorsze jest to, że to mi robi co jakiś czas, czasem nawet tydzień nic, a potem w czasie jazdy nawet pare razy na odcinku 30 km
trochę mam stracha bo raz mi tak zrobił podczas wyprzedzania i troche nim rzuciło
najgorsze jest to, że to mi robi co jakiś czas, czasem nawet tydzień nic, a potem w czasie jazdy nawet pare razy na odcinku 30 km
trochę mam stracha bo raz mi tak zrobił podczas wyprzedzania i troche nim rzuciło
Re: spadają obroty
areal1 pisze:Witam serdecznie to mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałość. Mam Golfa z 93r 1.6 benzyna, od jakiegoś czasu podczas jazdy bez względu na to czy zimny czy ciepły silnik i od tego na jakim jest biegu mój golfik szarpie a dokładniej podczas jazdy spadają mu obroty, zapala się konrolka oleju i czuć takie jakby cofnięcie o ile tak to można nazwać. Olej mam wymieniony filtry także kopułkę też.
Co tomoże być??
To wygląda jakby silnik zgasł. Może winnym bedzie czujnik halla.