Syczenie przy gwałtownym dodaniu gazu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam silnik 1.4 AEX i zauważyłem ze przy gwałtownym dodaniu gazu słychac z okolic przepusnicy coś w rodzaju ''psyyyyyk''
Czy to normalne a może jest tam jakaś uszczelka?
Mam silnik 1.4 AEX i zauważyłem ze przy gwałtownym dodaniu gazu słychac z okolic przepusnicy coś w rodzaju ''psyyyyyk''
Czy to normalne a może jest tam jakaś uszczelka?
tak tylo ze wczesniej było to mniej słyszalne a teraz jakby gdzies łapał lewe powietrze
Odkreciłem filtr i węzyk od odmy w porządku pozostaje jedynie uszczelka pod przepustnicą o ile taka jest?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jest jest...ale może po prostu zrobiłeś się bardziej wrażliwy na takie dźwiękiyacchu pisze:pozostaje jedynie uszczelka pod przepustnicą o ile taka jest?
Re: Syczenie przy gwałtownym dodaniu gazu
jest jest...ale może po prostu zrobiłeś się bardziej wrażliwy na takie dźwięki [/quote]
ok moze rzeczywiscie uparłem sie na ten dzwiek ...zostawie to bo nic wiecej sie nie dzieje (obroty itp są ok)jak będzie sie coś robić wiecej zaglądne do uszczelki.....wielkie dzieki
ok moze rzeczywiscie uparłem sie na ten dzwiek ...zostawie to bo nic wiecej sie nie dzieje (obroty itp są ok)jak będzie sie coś robić wiecej zaglądne do uszczelki.....wielkie dzieki
Re: Syczenie przy gwałtownym dodaniu gazu
Czyli to syczenie jest normalne? Po wymianie oleju zauważyłem to samo u siebie.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
przecież są odpowiedzi wyżej...tomekk33 pisze:Czyli to syczenie jest normalne?