1.3 nz kaput nie odpala
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Hali202
- Ma gadane
1.3 nz kaput nie odpala
Witam mam taki problem ponieważ auto działało normalnie aż do wczoraj podświetliła się kontrolka od kierunków i silnik zgasł nie idzie go zapalić nie słychać pompki paliwa silnik kręci po zdjęciu wtyczki przy aparacie i przy włączonym zapłonie dotykając próbówką prąd nie przeskakiwał z pinów wymieniliśmy komputer moduł i auto dalej ma podświetloną kontrolkę migaczy kręci i nie odpala nie mam pojęcia co mu dolega
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
1.3 nz kaput nie odpala
iskra na świecach jest?? Zaświeciła się tylko kontrolka kierunków czy kierunki też się świecą?? Albo gdzieś Ci masa uciekła albo zwarcie masz gdzieś.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- Hali202
- Ma gadane
1.3 nz kaput nie odpala
no jak zdjąłem ten kabel z kopułki co idzie od cewki to niby iskry nie było jak kręciłemrysiektr pisze:iskra na świecach jest??
sama kontrolka się świecirysiektr pisze:Zaświeciła się tylko kontrolka kierunków czy kierunki też się świecą??
no masy wszystkie obleciałem i są niby okrysiektr pisze:Albo gdzieś Ci masa uciekła