jak silnik pochodzi tak z 5 min. to obroty ida na 900-1000 i tak sa już cały czas na wolnych obrotach nawet nie skakają motor pracuje równo...z zimnym jest tylko problem!!!
A gdy podłaczyłbym go pod komputer to jest morzliwość że znajdzie bład....???
problem z odpalaniem !
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
problem z odpalaniem !
"Proste są dla szybkich samochodów...Zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
problem z odpalaniem !
jesli problem lezy w czyms co mozna zdiagnozowac kompem to oczywiscie ze znajdzie blad, warto sprobowac zamiast gdybac
-
- Nowicjusz
Re: problem z odpalaniem !
Jednak problem z moim golfem leżał po stronie kompawypity pisze:jesli problem lezy w czyms co mozna zdiagnozowac kompem to oczywiscie ze znajdzie blad, warto sprobowac zamiast gdybac
Pojechałem do znajomego podłączyliśmy a tam sześć błędów wszystko na czujnikach....woda musiała sie dostać
i popieprzyła się dawka paliwa
Teraz maszyna pali i czuć ze to Verka a nie polonez
Teraz planuje zrobić kilka modów by polepszyć osiagi bo na początku cieszyła jazda...teraz już coraz mniej
"Proste są dla szybkich samochodów...Zakręty dla szybkich kierowców" Colin McRae
- maciejhan
- Ma gadane
problem z odpalaniem !
przyznam szczerze że nie chce mi się czytać całej tej powieści.
gdy mi nie odpala jak jest wilgotno, mokro, albo takie tam cuda, odłączam przewód który dochodzi do cewki zapłonowej ( bodajże 3 pinowy ) spryskuje go preparatem poprawiającym kontakt między złączami elektrycznymi i na jakieś 2 miesiące mam spokój.
gdy mi nie odpala jak jest wilgotno, mokro, albo takie tam cuda, odłączam przewód który dochodzi do cewki zapłonowej ( bodajże 3 pinowy ) spryskuje go preparatem poprawiającym kontakt między złączami elektrycznymi i na jakieś 2 miesiące mam spokój.