migajaca kontrolka oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
migajaca kontrolka oleju
witam mam problem od jakiegos czasu zaczela migac mi kontrolka oleju wyglada to tak ze zaczyna migac zgasze silnik zapale ponownie i problem znika lecz nie na dlugo. Ostatnio zaczela zapalac sie nawet kilka razy dziennie Mam golfa 1.4 2000r pomozcie prosze..
migajaca kontrolka oleju
dzieki . a tak na marginesie jak ocenisz ten silnik? udany? i ktory lepszy 1.4 czy 1.6? pomijajac osiagi.
Re: migajaca kontrolka oleju
1.6 prawda QtoPaddyvw pisze:...a tak na marginesie jak ocenisz ten silnik? udany? i ktory lepszy 1.4 czy 1.6? pomijajac osiagi.
Re: migajaca kontrolka oleju
Qto czemu Filtron jest niepolecany? Czy filtr może wpływać na branie oleju ?Qto pisze:zacznij od wymiany oleju i filtra...tylko nie Filtron...Knechta kup
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
migajaca kontrolka oleju
wiele jest przykładów na forum gdzie filtr Filtrona był przyczyną świecenia kontrolki...sam miałem taki przypadek, Jazz_Blue który też pisał w tym temacie także miał problemy z Filtronem. ...oczywiście nie każdy miał takie problemy, ale ilość negatywnych opinii mówi sama za siebie i ja tego filtra na pewno nikomu nie polecę.mazt pisze:Qto czemu Filtron jest niepolecany?
filtr to raczej nie, przecież filtr tego oleju nie wypije...ale kiepski olej (lub podróba markowego) jak najbardziej może mieć wpływ na ilość spożywanego przez silnik oleju...mazt pisze:Czy filtr może wpływać na branie oleju ?