mk3 nie chce odpalic
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 nie chce odpalic
witam kolegów jezdze juz spory czas moim golfikiem 1.6 ABU nie sprawiał mi problemów az do wczoraj .Pojechałem do sklepu było ok wychodze odpalam silnik na moment zapalil i zgasł musialem go na lince scholowac do domu po pewnym czasie jakies dwie godziny nie robiac nic sprawdzilem tylko czy ma iskre i wyczyscilem aparat zaplonowy samochod zapalil po wyczyszczeniu nie chcial tylko tak jak pisalem wczesniej gdzies ze 2 godziny pozniej nie wiem co mu bylo dzisiaj rano odpalil normalnie ale pozneij znowu sie tak stalo i oczywiscie po czasie samo sie naprawilo myslalem ze to pompka paliwa ale wyczyscilem sprawdzilem i jest ok co o tym sadzicie moze ktos mial podobny problem do mojego prosze o pomoc
- bombel-g2
- Użytkownik
- Kontakt:
mk3 nie chce odpalic
słynne cewki -moduły zapłonowe lubiły robić podobne cyrki lub czujnik halla w aparacie zapłonowym. prawdopodobnie te objawy wrócą....
Kamil
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło
mk3 nie chce odpalic
cewka była zmieniana nie wiem dokładnie kiedy ale była:/ a ten czujnik tonie wiem dokładnie jak wyglada macie zdjecie jakies jak moge sprawdzic czy na 100% to jest ten czujnik
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mk3 nie chce odpalic
czujnik halla jest zamontowany w aparacie tam gdzie wtyczka idzie
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
mk3 nie chce odpalic
właśnie sie dowiedziałem tylko nie wiem czy to na pewno to a szkoda kasy w błoto wyrzucac bo tak to samochod chodzi dobrze
mk3 nie chce odpalic
doczytalem sie do tego ze czujnik halla jest odpowiedzialny za iskre ale gdy sprawdzalem wlasnie jak nie chcial odpalic to iskra byla przyslowiowo ze konia zabije czy on tez odpowiada za podawanie paliwa ??