king1970 pisze:co to za forum jeśli można opluwać nieprawdą auto, a gdy właściciel odpowie i wszystko opisze to jest to usuwane. ziemia się trzęsie jak to czytam... szkoda całkowita, przebieg nieprawdziwy, pewnie jeszcze składana każda część nadwozia-podwozia z 10 innych golfów , póżniej parch , co to ma być !!!
każdy ma prawo do własnej opinii, jeśli ci się nie podoba opinia kolegi to spotkajcie się w sądzie albo wyjaśniajcie na PW, nie pozwolę w temacie na pyskówki, każdy będzie naginał prawdę w swoim kierunku
wołać tyle kasy za taki egzemplarz to naprawdę trzeba mocno chcieć szukać naiwniaków, poza tym stwierdzenie "to klasa niższa średnia samochodów osobowych" pozostawię bez komentarza
"tak tez napisałem w opisie PORYSOWANY, POPRZECIERANY... wiec był malowany dookoła prawie, co nie oznacza że BYŁ WE FRANCJI DO ZŁOMOWANIA" - wołać tyle kasy za 15 letniego wątpliwego golfa z Francji, poprzecieranego?! Dla mnie możesz wołać i 20 tylko trzeba być naiwniakiem żeby za 15letnią czwórkę tyle płacić. Masz wydruk z ELSA-PRO dotyczący historii serwisowej auta? Znam zbyt dobrze rynek aby wiedzieć jakie auta się sprowadza z Francji, alternator ci szybko zaszwankował jak na tak niski przebieg, w moich autach do 300kkm nigdy nie ruszałem szczotek, łożyska itp...
ps. @king1970 proszę nie pisz postów pod własnymi postami!
darudek, trzeba było sprawdzić po VIN czy ma pełną historię bo to że ostatni wpis 99kkm o niczym nie znaczy zwłaszcza jeśli auto z Francji, poza tym rozkodować VIN pod kątem wyposażenia