Golf V pakiet GTI,2004r, 17900, Dolnośląskie
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam, ktoś może coś więcej powiedzieć po tych zdjęciach? myślicie,że warto? http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... yxvwH.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wyposażenie:Xenon,tempomat,klimatronik,lusterko fotochromatyczne,grzane fotele,czujnik zmierzchu,czujnik deszczu,czujniki parkowania,cyfrowe radio. Generalnie w środku zadbany. Zauważyłem,że blok silnika trochę się poci i koło odmy. Parują reflektory przednie. Z góry dzięki za każdą odp
@edit. Posiada jeszcze webasto jednak coś nie działało... sprzedający twierdzi,że wystarczy zmienić akumlator bo webasto potrzebuje nowego.
Wyposażenie:Xenon,tempomat,klimatronik,lusterko fotochromatyczne,grzane fotele,czujnik zmierzchu,czujnik deszczu,czujniki parkowania,cyfrowe radio. Generalnie w środku zadbany. Zauważyłem,że blok silnika trochę się poci i koło odmy. Parują reflektory przednie. Z góry dzięki za każdą odp
@edit. Posiada jeszcze webasto jednak coś nie działało... sprzedający twierdzi,że wystarczy zmienić akumlator bo webasto potrzebuje nowego.
Re: Golf V pakiet GTI,2004r, 17900, Dolnośląskie
Ja bym odpuścił i szukał zwykłego 1,9 tdi 105 KM + ewentualnie chip.
To jest jakiś pokombinowany egzemplarz, przód - składany tragicznie, do tego zniszczony zderzak, błotnik lewy i szpary że palce można włożyć, a ten wygląd GTI to też dla mnie śmiech, GTI to jest 2,0 TFSI 200 KM a nie ropa
Poza tym 3 drzwiowy...ale niby dobrze wyposażony, tylko że ten silnik jest mocno awaryjny, lepiej 1,9 tdi i tutaj unikać BXE..raczej to auto zbyt zdrowe i w dobrym stanie nie będzie poza tym, brak zdjęcia silnika i wnętrze też pokazane "bezpiecznie".
To jest jakiś pokombinowany egzemplarz, przód - składany tragicznie, do tego zniszczony zderzak, błotnik lewy i szpary że palce można włożyć, a ten wygląd GTI to też dla mnie śmiech, GTI to jest 2,0 TFSI 200 KM a nie ropa
Poza tym 3 drzwiowy...ale niby dobrze wyposażony, tylko że ten silnik jest mocno awaryjny, lepiej 1,9 tdi i tutaj unikać BXE..raczej to auto zbyt zdrowe i w dobrym stanie nie będzie poza tym, brak zdjęcia silnika i wnętrze też pokazane "bezpiecznie".
Oglądałem go, wnętrze jest na prawdę zadbane, silnik pracuje równo i cicho (czasem na postoju coś go lekko zatelepie) tak jak pisałem wyżej z odma trochę się poci i blok silnika trochę za bardzo spocony jak na ten przebieg co deklaruje sprzedawca. Lampy tylne są takie jakby popękane od mrozu.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
nie gadaj głupstw, można mieć pakiet GTI w dieslu, dlaczego nie. Wiadomo że pakiet GTI to nie to samo co wersja GTI ale dlaczego nie. To nie ma jechać jak GTI tylko ma wyglądać jak GTI. Tak samo są auta z pakietem GT i w niczym to nie przeszkadza. Wiele ludzi na forum golfa v ma auta zrobione na styl GTIPastusiak pisze: GTI to jest 2,0 TFSI 200 KM a nie ropa .
żadne tam tragiczniePastusiak pisze: przód - składany tragicznie
BKD to loteria, ja bym się nie pchał w 12 letnie BKDmaster221 pisze:Oglądałem go, wnętrze jest na prawdę zadbane, silnik pracuje równo i cicho (czasem na postoju coś go lekko zatelepie) tak jak pisałem wyżej z odma trochę się poci i blok silnika trochę za bardzo spocony jak na ten przebieg co deklaruje sprzedawca. Lampy tylne są takie jakby popękane od mrozu.
-
- Użytkownik
- Auto: Seat Leon 1P
- Silnik: BKD
Tu masz od Niemca ciekawsze i 1.9
http://www.ebay.de/itm/Volkswagen-Golf- ... Swx2dYDInI" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena też nawet niezła jak za ten rocznik, tylko przebieg może większość razić...
http://www.ebay.de/itm/Volkswagen-Golf- ... Swx2dYDInI" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena też nawet niezła jak za ten rocznik, tylko przebieg może większość razić...
Nie gadam głupot, to pokaż mi w takim razie fabryczne z salonu auto VW Golf V 1,9 tdi 105 KM tak wyglądające, skoro można mieć jakiś pakiet GTI:doggie pisze: nie gadaj głupstw, można mieć pakiet GTI w dieslu, dlaczego nie. Wiadomo że pakiet GTI to nie to samo co wersja GTI ale dlaczego nie. To nie ma jechać jak GTI tylko ma wyglądać jak GTI. Tak samo są auta z pakietem GT i w niczym to nie przeszkadza. Wiele ludzi na forum golfa v ma auta zrobione na styl GTI
Ja nie mówię że Mietek ze Zdzichem w szopie przerabiają 1,6 mpi na R32 i szpary takie że palce nie można włożyć, tyko że oryginalne GTI to 2,0 TFSI 200 KM a GTI w innych wersjach to były w czasach Golfa IV czy III gdzie kilka wersji miewało miano "GTI"
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
a co z tego że fabrycznie nie było pakietu GTI? Będę chciał to sobie przerobię dizla na GTI a Ty z zewnatrz i wewnatrz nawet nie zauwazysz różnicy, w ogóle nie rozumiem tego paplania, ktoś chce to sobie przerabia, w czym w ogóle problemPastusiak pisze:
Nie gadam głupot, to pokaż mi w takim razie fabryczne z salonu auto VW Golf V 1,9 tdi 105 KM tak wyglądające, skoro można mieć jakiś pakiet GTI: