Jest to mój debiut na tym forum jako "zarejestrowany".
Jako "niezalogowany" spędziłem tutaj sporo czasu na lekturze tego forum i chcę Wam podziękować, bo stworzyliście niezłą kopalnię wiedzy i przypadków, z której każdy może czerpać

Auto:
Po jakimś czasie poszukiwań zalazłem jedno ogłoszenie.
Auto jest wstępnie zarezerwowane ale zanim wyruszę w podróż chciałbym się dodatkowo upewnić i poprosić Was o chłodną analizę.
Sprzedający odpowiada dzielnie na wszystko-chociaż czuję, że jest już na granicy

Sprzedający kupił auto w komisie przy przebiegu 85km. Sam wymieniał olej i filtry. Nie jest mu znane czy auto brało udział w wypadku lub kolizji. Na pytanie czy auto ma jakieś usterki lub zbliżające się poważniejsze wymiany zwrócił uwagę na "hałas zewnętrzny".
Wyposażenie już rozkodowałem. Zastanawia mnie tylko, że na nalepce, którą mi wysłał sprzedający dwa razy występuje "kod0BC-REAR STABILIZER", natomiast kod 0AE-front stabilizer" wpisany jest tylko raz. Dodatkowo, porównując nalepkę z wydrukiem vin, na wydruku brakuje kodu X0A. Będę wdzięczny za wasze podpowiedzi.
Jeżeli ktoś umie sprawdzić historię serwisową lub wypadkową po numerze vin będę bardzo wdzięczny.
Auto jest wymeldowane. Dlatego chciałbym ograniczyć do minimum możliwość ryzyko powrotu bez auta. Żeby się przejechać lub podjechać na stację muszę wykupić tablice :/
Jeszcze raz Witajcie