Golf IV 2,3 V5 2003r, 13,400zl Trzebinia
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
WITAM
szukam do kupna dosc w miare o ile to mozliwe zadbanego golfa IV z silnikiem v5 z gazem lub bez do zagazowania,
wpadla mi taka oferta niedaleko mnie, co prawda wolalbym 3d ale ciezko znajsc 3d czarnucha z tym silnikiem,
http://olx.pl/oferta/golf-iv-v5-170km-z ... fabd546914" onclick="window.open(this.href);return false;
co sadzicie o tym silniku, bo wiem, ze dzwiek jest boski, jakies usterki? na co zwrocic uwage jesli chodzi o sam silnik? obecnie mam 1,6 16v wiec na silnikach V5 nie znam sie,
wiem, ze ludzie lubia swapowac golfy z 1,4 czy 1,6 - jak sie przed zakupem czyms takim przestrzec?
czy ta wersja wyposarzenia nie jest podejrzana?
szukam do kupna dosc w miare o ile to mozliwe zadbanego golfa IV z silnikiem v5 z gazem lub bez do zagazowania,
wpadla mi taka oferta niedaleko mnie, co prawda wolalbym 3d ale ciezko znajsc 3d czarnucha z tym silnikiem,
http://olx.pl/oferta/golf-iv-v5-170km-z ... fabd546914" onclick="window.open(this.href);return false;
co sadzicie o tym silniku, bo wiem, ze dzwiek jest boski, jakies usterki? na co zwrocic uwage jesli chodzi o sam silnik? obecnie mam 1,6 16v wiec na silnikach V5 nie znam sie,
wiem, ze ludzie lubia swapowac golfy z 1,4 czy 1,6 - jak sie przed zakupem czyms takim przestrzec?
czy ta wersja wyposarzenia nie jest podejrzana?
Pamiętaj, że te silniki lubią olej
Boski dźwięk to ma VR6 a 2.3 w Golfie IV potulnie sobie mruczy
Miałem taki silnik właśnie w Golfie IV, fajnie to jedzie, mruczy, osiągi też ma dość ciekawe choć nie są powalające.. Nie zastanawiałeś się nad 1.8T ?
Co do tego auta z ogłoszenia. Nie ma naklejek na plastikach pod klapą. Zdjęcia jakością nie powalają.. i ten przebieg
Jeśli nie masz daleko to warto się przejechać i obejrzeć na żywo. Ale osobiście dla mnie to cena trochę wysoka za tego Golfa, ale ja się nie znam
Boski dźwięk to ma VR6 a 2.3 w Golfie IV potulnie sobie mruczy
Miałem taki silnik właśnie w Golfie IV, fajnie to jedzie, mruczy, osiągi też ma dość ciekawe choć nie są powalające.. Nie zastanawiałeś się nad 1.8T ?
Co do tego auta z ogłoszenia. Nie ma naklejek na plastikach pod klapą. Zdjęcia jakością nie powalają.. i ten przebieg
Jeśli nie masz daleko to warto się przejechać i obejrzeć na żywo. Ale osobiście dla mnie to cena trochę wysoka za tego Golfa, ale ja się nie znam
Re: Golf IV 2,3 V5 2003r, 13,400zl Trzebinia
1,4 ;1,6 ; 2,0 to wiem ze olej zlopia, ale v5tki tez? to wyglada na to, ze wszystkie benzyniaki w golfie olej biora...
1,8T to zwykla rzedowka, a v5tka to juz widlasty silnik, cos kultowego i namiastka tego nad czym marze, pieknie jest spotkac kogos na drodze z widlastym silnikiem
1,8T to zwykla rzedowka, a v5tka to juz widlasty silnik, cos kultowego i namiastka tego nad czym marze, pieknie jest spotkac kogos na drodze z widlastym silnikiem
Wiesz to wszystko zależy w jakim stanie jest silnik mimo wszystko V5 lubi trochę oleju
Zwykła, niezwykła.. 1.8T bardziej podatne na mody i łatwiej zwiększyć moc A jak coś kultowego to po co się bawić w jakieś duperele. 2.8 polecam
Zwykła, niezwykła.. 1.8T bardziej podatne na mody i łatwiej zwiększyć moc A jak coś kultowego to po co się bawić w jakieś duperele. 2.8 polecam
Lu4Ke , po co kupowac 1, coś tam i swapowac kup zaraz 3,2 ma mocy dość a propo oleju kto ci powiedział że wszystkie żłopią olej, chyba ze wymiana oleju to u ciebie żłopanie
3,2l to za mocny i za duzo paliwka napewno by zarlo, zastanawiam sie tez nad 2,8l tylko no wlasnie tylko.... po co tyle mocy... bedzie czarnuch 3d zadbany to kupie,
v5tka 150 konna by mi w zupelnosci stykla
v5tka 150 konna by mi w zupelnosci stykla
No to jeśli uważasz, że Ci to starczy to śmiało szukaj takiego silnika. Auto z ogłoszenia - sam nie wiem, cena dość wysoka chociaż z drugiej strony to rocznik 2003. Warto podjechać i obejrzeć Albo może niech się ktoś jeszcze wypowie
-
- VW Baron
- Kontakt:
auto za jakieś 12, 5 tys do zapłacenia ale ma już lpg ( zależy jeszcze od jakiego czasu) więc tylko wsiadać i jechać, wygląda nieźle chociaż jak ktoś wyżej napisał może z przodu były jakieś tam przygodylukidunaj pisze: Albo może niech się ktoś jeszcze wypowie
z fotek wygląda nieźle ale to tylko fotki na żywo będzie wiać czy naprawdę warto
tak ale czy wyposazenie z roku 2003 - kiera 4 ramienna, maly zbiorniczek od spryskiwacza czy to nie jakis spaw z 1,6?
instalke ma ponoc od 2,5roku, jeden blotnik ponoc malowany, brak wlep na pasie przednim wiec przygoda czolowa mogla byc
jak silnik chodzi rowno, nie dymi, nie tucze sie to moim zdaniem samochod warty zainteresowania
instalke ma ponoc od 2,5roku, jeden blotnik ponoc malowany, brak wlep na pasie przednim wiec przygoda czolowa mogla byc
jak silnik chodzi rowno, nie dymi, nie tucze sie to moim zdaniem samochod warty zainteresowania
-
- VW Baron
- Kontakt:
kiery 4 ramienne nie zależą od rocznika a od wersji wyposażenia a tu nie jest zwykła 4 ramienna tylko z przyciskami więc jakby rarytasLu4Ke pisze:tak ale czy wyposazenie z roku 2003 - kiera 4 ramienna, maly zbiorniczek od spryskiwacza czy to nie jakis spaw z 1,6?
mały czy duży zbiorniczek sprysków podobnie zależy od tego czy są spryskiwacze lamp czy nie
sam mam golfa 1.6 z dużym zbiorniczkiem i 3 ramienna kierownicą
aha
a mam takie lamerskie pytanie, czy jak jest climatronic to zawsze musi byc klimatyzacja???
i pytanko takie, bo tam jest fabryczne radyjko i nad nim kieszen na cd - czy bedzie to mozna bez problemu wywalic i wlozyc sobie swoje radio a puleczke nad radiem miec pusta??
a mam takie lamerskie pytanie, czy jak jest climatronic to zawsze musi byc klimatyzacja???
i pytanko takie, bo tam jest fabryczne radyjko i nad nim kieszen na cd - czy bedzie to mozna bez problemu wywalic i wlozyc sobie swoje radio a puleczke nad radiem miec pusta??
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Climatronic = Klimatyzacja automatyczna. Więc jak jest climatronic to jest klima Co do radyjka to tak, można włożyć swoje, ale na zdjęciu nad radiem to nie jest kieszeń na CD tylko zmieniarka na 6 CD i to jest fajna rzecz Więc ja wymieniłbym radio a zmieniarkę spróbował podłączyć do nowego radia:)
ja raczej muzyki w aucie nie slucham, dla mnie dzwiek silnika to istna poezja dla ucha dlatego chce wymienic moja 1,6 na stozku na v5tke
a wolna kieszonke nad radiem musze miec, przyzwyczajenie ze swojego...
a wolna kieszonke nad radiem musze miec, przyzwyczajenie ze swojego...
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jedź i oglądaj, po ogłoszeniu i takich beznadziejnych zdjęciach to można jedynie sobie gdybać.
Po co kieszonka? Lepiej jakieś radio 2din
Co do V5, niedawno zakończyłem swapa z 1.6 na 2.3 AQN, według mnie brzmi ciekawiej od 2.8, jedzie bardzo przyjemnie, swoje pali ale ja tam jestem zadowolony
Po co kieszonka? Lepiej jakieś radio 2din
Co do V5, niedawno zakończyłem swapa z 1.6 na 2.3 AQN, według mnie brzmi ciekawiej od 2.8, jedzie bardzo przyjemnie, swoje pali ale ja tam jestem zadowolony